MATEJ PERIŠ I RANIJE NESTAJAO, ALI SE UVEK VRAĆAO! Otkriveni novi detalji iz istrage! PRE IZLASKA U "GOTIK" UZEO "SPID"?

Autor:

Hronika

07.02.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš, Splićanin za kojim se traga od 31. decembra i ranije je imao slične ispade poput onog u noći između 30. i 31. decembra, kada je napustio klub Gotik posle čega mu se gubi svaki trag.

MATEJ PERIŠ I RANIJE NESTAJAO, ALI SE UVEK VRAĆAO! Otkriveni novi detalji iz istrage! PRE IZLASKA U "GOTIK" UZEO "SPID"?

Foto: Društvene mreže

Kako je uživo u jutarnjem programu TV Pink javio novinar Mladen Mijatović, utvrđeni su novi detalji u potrazi za nestalim Matejem Perišom.

Mijatović je rekao da je ustanovljeno da su Matej Periš i njegovi prijatelji, s kojima je krenuo iz Hrvatske za Beograd, prvo stali u Zagrebu gde su iznajmili kombi, ali i kupili sintetičku drogu spid.

Iznajmljenim kombijem doputovali su u Beograd gde su konzumirali ovu drogu pre izlaska u provod. Oni su završili u klubu Gotik, kada je Matej posle ponoći, pod nerazjašnjenim okolnostima istrčao, da bi mu se nedugo posle toga izgubio svaki trag.

Mijatović je dodao da je Matej Periš i ranije imao slične ispade, odnosno i ranije se dešavalo da napusti noćni klub i da nestane na 10 do 15 sati. Ranije se uvek pojavljivao u svojoj kući, ali sada se, nažalost, i dalje za njim traga u rekama Savi i Dunav, pošto se veruje da je završio baš u reci posle izlaska iz kluba, piše Informer.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading