MATEJ JE NEPOSREDNO PRE NESTANKA, OSIM SA MAJOM SOPTOM, KONTAKTIRAO SA JOŠ JEDNOM DEVOJKOM! Upoznao je na pumpi!

Autor:

Hronika

28.01.2022

09:46

Matej Periš je na putu iz Splita ka Beogradu, dan pre nego što je nestao, na jednoj benzinskoj pumpi navodno upoznao devojku iz Hercegovine.

MATEJ JE NEPOSREDNO PRE NESTANKA, OSIM SA MAJOM SOPTOM, KONTAKTIRAO SA JOŠ JEDNOM DEVOJKOM! Upoznao je na pumpi!

Društvene mreže

Sa njom je razmenio brojeve telefona i ostao u kontaktu do samog nestanka.

Da podsetimo, Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, a njegovi prijatelji su nestanak prijavili 31. decembra u 18 sati i od tada se za njim traga.

Mladić je, prema rekonstrukciji, bio u klubu "Gotik" u Beton hali, odakle je izašao oko 1.43 sata, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi. Kamere su snimile i kako neko pliva u reci, a tu je poslednji put i uhvaćen signal Periševog mobilnog.

Susret na pumpi

- Matej i njegovi drugovi iz Splita su krenuli za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim kolima došli u prestonicu Hrvatske, pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se ka Srbiji - kaže izvor Kurira:

- Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke devojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih, pa su čak i razmenili brojeve i nastavili da se dopisuju celog tog dana.

Međutim, komunikacija je prestala u večernjim satima, kada je Periš izašao u grad i ostao bez interneta.

- Još uvek nije poznato da li se on o nečemu dogovarao s tom devojkom. Pretpostavlja se da su njih dvoje ugovarali viđanje u bliskoj budućnosti - navodi izvor i dodaje:

Potresena

TV Prva/Printscreen

Maja Sopta nije jedina sa kojom je Matej Periš kontaktirao pred nestanak

 

- Uglavnom, kad je devojka čula šta se desilo, da je Matej nestao i da ga traži ceo region, izuzetno se uznemirila. Potresla ju je ta vest iako su se tek bili upoznali.

Podsetimo, ovo je druga devojka koja se spominje u slučaju nestanka Splićanina. Naime, u žižu javnosti dospela je Maja Sopta iz Splita, Matejeva prijateljica, koja je ispitivana i u policiji. Kako je utvrđeno, Matej je Maju zvao 30. decembra i slao joj poruke na Instagramu, ali komunikaciju nisu uspostavili jer mu se Maja nije javljala.

Ona je u svojim izjavama za Prvu televiziju pokazala kajanje što se prijatelju nije javila i zaplakala je.

Devojke su bile u malom automobilu

Prijatelj Mateja Periša koji je želeo da ostane anoniman potvrdio je da je on na putu ka Srbiji upoznao devojku.

- Njegovi drugovi koji su se posle nestanka vratili u Split govorili su o tome. Devojka je navodno bila s drugaricama u nekom malom automobilu - rekao je prijatelj nestalog momka.

Komentari (1)

Loading
Ana

29.01.2022 10:21

Ne razumem,ako je upoznavanje sa DEVOJKOM vno,što nije odmah ispitana?Ako nije čemurazvodnjavanje potrage?Trla baba lan!Javnost interesuje pronalazak Mateja,ostalo"svako nek čisti ispred svoje kuće!"