OCA NESTALOG SPLIĆANINA OPSEDAJU VIDOVNJACI I VRAČARE! Zovu ga i uveravaju da se Matej krije i da je živ! NAVODE I LOKACIJE!

Autor:

Hronika

21.01.2022

23:26

Mladi Splićanin Matej Periš (27), nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je izašao bez jakne iz beogradskog "Gotika" i nikada se nije vratio u njega.

OCA NESTALOG SPLIĆANINA OPSEDAJU VIDOVNJACI I VRAČARE! Zovu ga i uveravaju da se Matej krije i da je živ! NAVODE I LOKACIJE!

facebook.com/printscreen

Nenad i Mateja Periš

Potraga za njim traje 22 dana.

Njegov otac Nenad Periš u razgovoru za Telegraf.rs tvrdi da mu je jedino bitno da sazna istinu, ma kakva ona bila.

- Poslednjih dana javljaju mi se vračare i vidovnjaci i govore gde mi se krije sin i da je živ. Jedna mi je samo rekla da "potražim sina u kući na dva sprata koja se nalazi kod kanala Dunav-Tisa-Dunav". Da Matej "tamo živi na drugom spratu i da je dobro". Drugi mi je čak predlagao da ga tražim u nekim visokim zgradama prekoputa "Gotika" - ja ponovo molim ljude da se obrate za svaku informaciju beogradskoj policiji.

Poslednjih dana i na društvenim mrežama pojavljuju se informacije vezane za Mateja.

- Zamolio bih ljude da ne stavljaju laži jer posle policija mora da ih demantuje. Da se razumemo, ja ne bežim od istine, ma kakva god ona bila. Spreman sam na sve samo da saznam gde je moj Matej. Svestan sam i da je mnogo vremena prošlo, ali ja kao roditelj gajim nadu da je moj sin živ. Nek mi svi oproste, ali ja sam roditelj i dokle god postoji mala nada verujem u najbolji ishod - kaže Periš.

Već 22 dana policija u Beogradu, ali i u gradovima Smederevo, Pančevo i Požarevac je na nogama. 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da policija proverava svaku dojavu koja je vezana za nestanak Splićanina Mateje Periša.

Nestanak Mateja Periša 31. decembra prošle godine prijavili su njegovi prijatelji.

- Zvali su me da me pitaju šta da rade. Rekao sam im da prijave nestanak. Rekli su mi da je Mateja naručio bocu viskija i da ju je platio. Od tog trenutka ga nisu videli, a mislili su da se "zapričao sa nekim". Uplašili su se kada su videli njegovu okačenu jaknu - kaže Periš.

Komentari (0)

Loading