"MATEJ JE SIGURNO BIO U RECI"! Oglasio se ministar Vulin o slučaju nestalog Splićanina! JEDNA MOGUĆNOST POTPUNO ISKLJUČENA!

Autor:

Hronika

28.01.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da je srpska policija isključila mogućnost napada u vezi sa slučajem nestalog Splićanina Mateja Periša, pogotovo etnički motivisanog.

"MATEJ JE SIGURNO BIO U RECI"! Oglasio se ministar Vulin o slučaju nestalog Splićanina! JEDNA MOGUĆNOST POTPUNO ISKLJUČENA!

Foto: printskrin

Napominje da su ispratili kretanje signala mobilnog telefona i da se to poklapa sa pretpostavkom da je Matej Periš bio u reci.

Vulin napominje da će sve moći da se kaže onog momenta kada se istraga završi.

- Mi nismo doneli zaključak, nego smo samo pratili činjenice, pa onda kada smo došli do činjenica koje su nas uputile na zaključak, onda smo ga izneli - rekao je Vulin.

Republika

Foto: printscreen

Matej Periš

 

Prema njegovim rečima, u četvrtak je policija pretraživala Veliko ratno ostrvo.

- Loši su vremenski uslovi hladno je. Radimo ono što struka traži, struka kaže da pratimo reku i pratićemo je dok ne budemo došli do istine - naglasio je Vulin.

Ističe da su ispratili kretanje signala mobilnog telefona i da se to poklapa sa pretpostavkom da je Matej bio u reci.

- Vi pratite bazne stanice koje pokrivaju prostor, i vi vidite kako se mobilni telefon kretao kroz reku, što se poklapa sa time da je Matej u tom trenutku bio u reci. Zanemarimo to, zaključak će biti neoboriv onoga trenutka kada istraga bude završena. Nijednu informaciju nismo ostavili po strani. Proveravali smo i izjave proročica, komšija i "idiotske porno snimke" u kojima je neko navodno neko ličio na Mateja. Srpska policija sebi nema šta da zameri - zaključio je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ila

05.02.2022 01:12

To su samo pretpostavke... do daljnjeg,nema dokaza. Telefon je posebna priča. Istina je kao voda uvek nadje svoj put!