ZLA KOB - PROKLETSTVO PORODICE IZ OBRENOVCA! Jezivi detalji tragedije: Ocu stradale devojčice izgorela i dva sestrića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zla kob porodice u kojoj je devojčica stradala u požaru! Nesrećni otac male Danijele R. (2) iz Grabovca Sreten na isti način izgubio je dva sestrića pre petnaestak godina, a sada je dočekao istu sudbinu sa svojim detetom, koje je golim rukama pokušao da otrgne iz kandži vatrene stihije koja je u ponedeljak zahvatila njen krevetac.

ZLA KOB - PROKLETSTVO PORODICE IZ OBRENOVCA! Jezivi detalji tragedije: Ocu stradale devojčice izgorela i dva sestrića!

Foto: ST/D. KADIĆ/Tanjug

Tragedija u Obrenovcu: Porodica nastradale devojčice u očaju

Nažalost, devojčica je preminula u Institutu za majku i dete uprkos svim naporima lekara.

SEKUND NEPAŽNJE

Kako saznajemo, Sretenova sestra od strica bila je prva u porodici koja je doživela najstrašniju tragediju.

- Od tog dana prošlo je oko 15 godina. Tada je u njenom stanu u Beogradu izbio požar, a njeni sinovi, koji su tad bili predškolskog uzrasta, bili su sami kod kuće. Komšije su na vreme primetile vatrenu stihiju i pozvale vatrogasce koji su uspeli da spasu dečake, ali su oni ubrzo preminuli jer su se nagutali dima - opisuje prijatelj ove porodice za Srpski telegraf.

Ugljenisano telo

Očajni otac stradale Danijele posle tragedije nije imao snage da priča. On je, spasavajući ćerkicu, na rukama zadobio opekotine trećeg stepena, dok je nesrećno dete bilo praktično ugljenisano.
Među okupljenom porodicom bila je i baka nastradale devojčice koja je u suzama jedva uspela da kaže da ništa neće moći da nadomesti njenu mlađu unuku i izleči tugu koja je zavila porodicu u crno.

 

Iako je bio veoma mlad, Sreten je tada shvatio kako i jedna sekunda nepažnje može čoveka da košta čitave porodice, ali ni slutio nije da će doživeti istu tragediju.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

 

Danijela je kobnog popodneva u ponedeljak ležala u krevecu, a njena majka je izašla iz sobe nakratko da ode po ručak koji joj je spremila, dok je otac obavljao neke poslove u dvorištu.

NIJE BILO SPASA

- I sad ne znam kako se to desilo. Bdim nad decom danonoćno i evo ostavih je nakratko i desi se tragedija. Verovatno je zamahnula ćebetom i dohvatila plamen iz peći koja se nalazi pored kreveca. Moj suprug je primetio dim u hodniku, a kad je ušao, video je našu ćerkicu kako gori. Uvio ju je u ćebe i zvao Hitnu pomoć, ali, nažalost, nije joj bilo spasa - ispričala je neutešna majka Kristina za naš list.

I doktori plakali

Kada je ekipa Hitne pomoći stigla u kuću devojčice, otac im je predao njeno ugljenisano telo.
- Lekari su bili šokirani prizorom, pa su skoro svi briznuli u plač i hitro smestili malecku u sanitet. Ona je tada bila u komi i samo je disala, a porodica je ostala u dvorištu da jauče od muke - ispričao je za naš list komšija porodice.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Majka nastradale devojčice

Direktor Klinike za dečju hirurgiju doktor Đorđe Kravljanac, otkrio je da je čitav tim stručnjaka pokušao da spase devojčicu i naveo da je dovezena u kliniku u veoma lošem stanju.

- Veoma retko se dogodi da je telo stoprocentno zahvaćeno opekotinama. Došla je i sa povredama disajnih puteva i pluća, s obzirom na to da je boravila u požaru. To su klasične inhalacione povrede gde osobe udišu taj dim. Bila je u besvesnom i veoma teškom stanju. Ekipa ljudi je radila na tome. Ceo jedan tim je pokušao da to dete zbrine, međutim, to je tako jedna velika povreda, da je, nažalost, devojčica preminula nekih dva i po sata po dolasku u ustanovu - rekao je Kravljanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading