OBRT U SLUČAJU PROKUPČANKE! Nije je ubio suprug, OTKRIVENO šta se dogodilo kobne noći

Autor:

Hronika

07.01.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodatne toksikološke analize koje su urađene nakon smrti T.T. (57) iz Prokuplja 3. januara, pokazale su da je žena preminula od prekomerene upotrebe alkohola, potvrđeno nam je u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

OBRT U SLUČAJU PROKUPČANKE! Nije je ubio suprug, OTKRIVENO šta se dogodilo kobne noći

Foto: Republika

Ova smrt potresla je Prokuplje, a suprugu preminule D.T. određena je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, nakon koje je sproveden nadležnom tužilaštvu na saslušanje. Pošto su okolnosti razjašnjenje, D.T. je oslobođen sumnje da je kriv za smrt svoje supruge, te je pušten, prenosi Kurir.

T.T. je preminula 3.januara nešto posle ponoći, a njen suprug, koji je bio sa njom u porodičnoj kući, pozvao je Hitnu službu Doma zdravlja u Prokuplju. Na lice mesta izašao je i mrtvozornik, te je konstatovao smrt, ali je naložena obdukcija. Prvi rezultati nisu dali objašnjenje kako je došlo do smrti, te su urađene i toksikološke analize, odnosno dodatna ispitivanja.

Sahranjena je 5. januara, a u međuvremenu je njen suprug uhapšen, jer su postojale sumnje da je kriv za njenu smrt. Komšije kažu da su njihovi odnosi bili poremećeni, te da su se stalno svađali, a suprug je u trenutku njene smrti bio pod vidnim uticaem alkohola.

Kada je utvrđeno da je preminula od alkohola, slučaj je zatvoren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading