ZORAN IMA ČETIRI NOVA DOKAZA DA NIJE UBIO JELENU! Snimci, fotografije, tonski zapisi, i povreda - KLJUČNO!

Autor: Republika

Hronika

21.12.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene Krsmanović 2. aprila 2016. u Borči, danas je predložio sudu da se u dokaze uvrste još četiri ključna dokaza koji bi potvrdili da on nema veze sa tim zločinom!

ZORAN IMA ČETIRI NOVA DOKAZA DA NIJE UBIO JELENU! Snimci, fotografije, tonski zapisi, i povreda - KLJUČNO!

Foto: E-Stock

Radi se o snimcima njegovih poziva policiji na dan Jeleninog nestanka, njenom intervjuu iz 2015., zatim o slici njene povređene ruke pre ubistva, kao i o izveštaju o tragu obuće koji je nađen u blizini mesta zločina, piše Informer.

NEGIRAO ZLOČIN

Ove nove dokazne predloge danas su u ime Zorana Marjanovića izneli njegovi branioci u nastavku suđenja pred Višim sudom u Beogradu, gde je obavljen uvid u sudske spise i dokazne predloge.

Kako su precizirali Marjanovićevi branioci, potrebno je da se u dokaze uvrste telefonski pozivi na kojima se čuje kako on 2. aprila 2016, oko 17.30 policiji prijavljuje nestanak svoje supruge samo pola sata nakon što je Jelena otišla da džogira nasipom u Borči, posle čega joj se izgubio svaki trag.

Takođe, tražili su da se pregleda emisija iz 2015. u kojoj je Jelena, inače pevačica narodne muzike, govorila o svojim porodičnim odnosima

JELENA 2015: Zoran i ja smo kao nokat i meso

Jelena Marjanović gostovala je u emisiji na televiziji 10. septembra 2015, sedam meseci pre nego što je ubijena u Borči, gde je pričala o svojoj velikoj ljubavi sa Zoranom, ističići da su kao „nokat i meso“.

Ispričala je da je Zorana upoznala samo kada je imala 12 godina, da je to bila ljubav na prvi pogled, ali da su počeli da se zabavljaju kada je napunila 17.

Republika

Foto: Promo

 

 

- Godinama smo se zabavljali i na kraju smo vezu krunisali brakom. Na sve to, ako šlag na tortu, dobili smo jednu divnu devojčicu janu – rekla je ubijena pevačica.

Govoreći o odnosu sa Zoranom, Jelena je kroz smeh rekla da se njih dvoje zaista vole i podržavaju.

- Neki će reći da govorim kako je sve divno i krasno zbog kamera, ali mi se zaista volimo i pomažemo jedno drugom. Držimo se, kako narod kaže kao nokat i meso – ispričala je tada Jelena.

Kao dokaz predložen je i izveštaj o tragovima obuće u blatu, koji je pronađen pored kanala u kom je 3. aprila 2016. pronađeno Jelenino telo. Taj trag obuće, navodno, po veličini i obliku ne odgovara Zoranovoj obući. Pored toga, odbrana je ponudila i fotografiju na kojoj se vidi kako je Jelena imala povredu ruke pre ubistva, kao dokaz da se njena krv zbog toga našla na zadnjem sedištu Marjanovićevog automobila „Mercedes“.

Na drugoj strani, sudija Jelena Škulić predočila je i neke dokaze koje je sud uvrstio u spise, a kako se saznaje, reč je o delovima iz obdukcionog izveštaja i toksikoloških analiza koji se pominju u optužnici. Zoranovi branioci su zato zatražili dodatno vreme da se upoznaju sa tim izveštajima, ali sudija im je ukazala da je reč o dokazima koji već postoje u spisima.

Sudija, mi optuženog branimo od optužnice, a ne od spisa predmeta – rekao je branilac Veljko Delibašić, nakon čega je ipak odlučeno da se suđenje odloži za 11. februar.

BRANI SE SA SLOBODE

Podsetimo, Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. detaljno izneo svoju odbranu, negirajući da je ubio suprugu. On je optužen za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina zatvora.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova ćerka Jana, koja je tog popodneva bila sa njima. Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle Jeleninog ubistva.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tada Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio deset meseci. Bio je uhapšen 15.septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva. I pre toga je bio privođen zbog jeleninog ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading