DVA NOVA DETALJA U VEZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Šokantno saznanje forenzičara

Autor: Republika

Hronika

25.12.2021

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forenzičar Nenad Šipka izneo je dve najnovije i ekskluzivne informacije o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović

DVA NOVA DETALJA U VEZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Šokantno saznanje forenzičara

Foto: Public/Promo

Ubijena Jelena Krsmanović Marjanović

Jedna od teorija koju je on objasnio, a koja do sada nije bila poznata u medija, jeste da je Jelena Marjanović ubijena u jednoj odeći, a onda presvučena u drugu odeću.

Jelena Marjanović je prevučena. Nije zadobila udarce u toj garderobi u kojoj je pronađena. Jednostavno, količina krvi na toj odeći to dokazuje. Ja sam fotografije sa uviđaja pokazao sestri ubijene pevačice, Teodori Krsmanović, koja je dobro pogledala fotografije. Jelena je na sebi imala dve majice. Jednu je Teodora prepoznala - rekao je Nenad Šipka na gostovanju u jutarnjoj emisiji Pink TV.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

 

Kako kaže, prijatelji Zorana Marjanovića su razgovarali sa njim, pa je otkrio još jednu ekskluzivnu informaciju.

Dva hard diska nisu predata policiji. To je ekskluzivna informacija. Dakle, prema jednoj verziji Jelena je veče pre ubistva bila u studiju gde je snimala pesmu. Tada je čula pticu kukavicu, pa je navodno naslutila nesreću. Hard disk sa snimcima gde je ona pevala u studiju ne postoji, tako su nam rekli Zoranovi prijatelji. To bi bio ključan dokaz da je ona to veče bila živa, a mi to bez tih dokaza ne znamo - objasnio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading