STRAVA I UŽAS U MELENCIMA: Pronađeno beživotno telo žene

Autor: Republika

Hronika

26.12.2021

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poziv meštana, u subotu 25. decembra, u ranim večernjim časovima, oko 19.30 na ulici, nedaleko od kuće u kojoj je živela, policija je pronašla beživotno telo šezdesetjednogodišnje žene.

STRAVA I UŽAS U MELENCIMA: Pronađeno beživotno telo žene

Foto: youtube.com/ RTV Krusevac

Telo, nakon što je pronađeno na travnjaku u mračnoj ulici, poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu, nakon čega će najverovatnije biti razjašnjen uzrok smrti.

Meštani sela Melenci, u neverici potvrđuju da je telo nesrećne žene pronađeno sinoć, na katolički Božić u večernjim satima, a neki nezvanični izvori ukazuju da je telo žene, koja se navodno zove Olgica, pronađeno u Ulici Žarka Adamova u Melencima, prenose Novosti.

Živela je sama, od kada joj je suprug preminuo, dece nije imala, a kako čujem na telu je imala nekoliko ubodnih rana – kaže komšinica iz pomenute ulice, uz napomenu da se po selu priča da su dva lica privredena zbog sumnje da su usmrtili nesrećnu ženu.

(Republika/Novosti)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading