ŽENA BEZ GLAVE ISPOD JELKE! Nova objava poznatog jutjubera koji od jutros preti samoubistvom u Novom Sadu UZNEMIRILA JAVNOST (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

19.12.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati jutjuber i inflenser Daniel Đukić Duluvra još uvek preti javno da će izvršiti samoubistvo, i kači nove objave na društvene mreže

ŽENA BEZ GLAVE ISPOD JELKE! Nova objava poznatog jutjubera koji od jutros preti samoubistvom u Novom Sadu UZNEMIRILA JAVNOST (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Огњен Костић

Jutjuber Daniel Đukić Duluvra je okačio na Instagramu nove uznemirujuće sadržaja za koje niko ne zna šta zaista znače. Na jednoj objavi na zelenoj površini nalazi se polugolo žensko telo u štiklama i vrlo provokativnoj odevnoj kombinaciji.

Mala, nemoj da brineš, stižu žace - stoji sa strane komentar.

Podsetimo, sve je počelo u prepodnevnim satima kada je po pozivu njegove majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.

Foto: printscreen/instagram/duluvra

 

 

On navodno snima sve što se dešava a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima sa terase, peva i poručuje im što stoje tu kad neće biti vatre ni požara.

Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac? - čuje se na snimku poznatog novosadskog jutjubera ispod čije terase od jutros traje nezabeležena drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana jer se ispod nje nalaze sve hitne službe – hitna, policija i vatrogasci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading