OVO JE POZNATI JUTJUBER KOJI PRETI SAMOUBISTVOM U NOVOM SADU: Celu dramu prenosi uživo na TikToku! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

19.12.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac?, čuje se na snimku poznatog novosadskog jutjubera Daniela Đ. ispod čije terase od jutros traje nezabeležena drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana jer se ispod nje nalaze sve hitne službe - hitna, policija i vatrogasci

OVO JE POZNATI JUTJUBER KOJI PRETI SAMOUBISTVOM U NOVOM SADU: Celu dramu prenosi uživo na TikToku! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192.rs

Reč je o poznatom novosadskom jutjuberu koji ima Instagram i Tik Tok profil. On navodno snima sve što se dešava a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, peva i poručuje im što stoje tu kad neće biti vatre ni požara.

Sve je počelo u prepodnevnim satima kada je po pozivu njegove majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin (36) preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe, prenosi Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

On se zabarikadirao u svom stanu koji ima blindirana vrata pa policija ne može da uđe i okonča ovo što se već satima događa. Na licu mesta su i pregovarači MUP.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading