ODLOŽENO SUĐENJE NAJPOZNATIJEM ESTRADNOM MAKROU: Mihailo Maksimović iz kućnog pritvora izašao nasmejan! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.10.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Mihailu Maksimoviću, najpoznatijem estradnom makrou, odloženo je danas jer se u sudnici nije pojavio tužilac, niti je opravdao svoj izostanak.

Foto: Republika.rs

Mihailo Maksimović nasmejan došao na suđenje

Mihailo je na ročište pravo iz kućnog pritvora došao sređen i nasmejan, a današnje suđenje je otkazano.

Maksimoviću je zakazano novo ročište za 10. novembar. Očekuje se iznošenje odbrane i dolazak veštaka, koji su veštačili psiho-fizičko stanje devojaka.

Podsetimo, Maksimović je uhapšen u januaru 2019. i godinu i devet meseci je proveo iza rešetaka, a od novembra prošle godine je u kućnom pritvoru. Na početku suđenja, koje je danas zbog promene u sastavu veća krenulo iznova, on je izjavo da je podvođenje organizovao kao ozbiljno preduzeće i objasnio da su devojke radile dobrovoljno i mesečno zarađivale oko 10.000 evra.

Foto: Republika.rs

Mihailo Maksimović došao iz kućnog pritvora na ročište koje je otkazano

Maksimović je priznao da je posredovao u prostituciji ali je negirao da su devojke na to bile primorane, odbacujući optužbe za “trgovinu ljudima”, kojima se tereti da ih je primoravao da redovno idu na lekarske preglede, treniraju i idu na seanse kod lajfkouč trenera.

Devojke su prema njegovom ranijem iskazu zarađivale i do 10.000 evra mesečno, a njemu su davale 30 odsto zarade, dok su za sebe zadržavale 70 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading