PROSTITUTKE, POLITIČARI, BIZNISMENI U STRAHU OD NAJPOZNATIJEG MAKROA! Maksimović progovorio: Otkriću golu istinu o elitnoj prostituciji u Srbiji!

Autor:

Vesti

05.10.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje najpoznatijem makrou u Srbiji za kojeg su radile brojne učesnice rijalitija, starlete i uspešne žene različitih zanimanja, Mihailu Maksimoviću i njegovom bratu Dušanu, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu zbog nedolaska tužioca.

Foto: Republika

 

Po izlasku iz sudnice Maksimović se oglasio za medije i za Republiku je otkrio da mu u kućnom pritvoru nimalo nije dosadno.

Makro je rešio da ispriča istinu o prostituciji u Srbiji i da zaintrigira javnost  pikantnim detaljima. 

- Ne dosađujem se, završam knjigu između ročišta. Knjiga se zove Javna tajna odnosno ovo je prva knjiga ili prvi deo iz serijala pod tim imenom i zvaće se Mnoga lica Marije Magdalene. U pitanju je ime jedne devojke koja je sarađivala sa mnom i pričaću o njoj, ali i o drugim devojkama iz tog sveta. Tema knjige su devojke koje se bave prostitucijom i koje su sarađivale  sa mnom. Nadam se da će knjiga izaći do kraja meseca i uzbuđen sam zbog toga - kaže nasmejani makro, stilizovan besprekorno od glave do pete. 

Dodaje da je trening i briga o izgledu njegova preokupacija u kući, u kojoj boravi sa nanogicom od poslednje nedelje novembra prošle godine. 

- U kućnom pritvoru mi je zanimljivo, pišem knjige i treniram uglavnom. Sat vremena dnevno koliko mi je dozvoljeno da budem napolju koristim za odlazak u teretanu - rekao je Mihailo.  

Iako o knjigama koje piše ne želi mnogo da otkriva unapred da bi u javnosti odjeknula njegova priča u pravom trenutku, poznati makro  kaže da će se njegove klijentkinje lako prepoznati u knjizi, kao i klijentela koja je koristila njihove usluge.

U javnosti je već procurelo da su brojni političari i moćni biznismeni Mihailove prostitutke plaćali za seks, te sada imaju veliki razlog da se pribojavaju njegovog pera.   

- Imena devojaka, prostitutki su izmišljena, a likovi su stvarni. Klijenti u mojim knjigama su takođe sa izmiišljenim imenima iako pričam istinitu priču - zagonetno zaključuje Mihailo.

Inače, Mihailo Maksimović je uhapšen u februaru 2019. i bio je u pritvoru u Centralnom zatvoru skoro dve godine gde je vreme prekraćivao pisanjem o elitnoj prostutuciji za koju je optužen. Ono što je šokiralo javnost je Mihailovo priznanje da jeste bio makro i da su prostitutke sarađujući sa njim zarađivale i po 10.000 evra mesečno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oki nbg...

21.11.2021 14:42

Veseline pelevicu.... Kupi knjigu obavezno...