PONOVLJENA PRESUDA POLICAJKI: Godinu dana kućnog zatvora kumi izrešetanog kavčanina!

Autor:

Hronika

16.09.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policajka Marija Nikolić u ponovljenom postupku za nedozvoljeno nošenje oružja, jer je nakon ubistva kavčanina Davorina Baltića sa kojim je tad bila u automobilu, uzela njegov pištolj i bacila ga u kontejner, danas je osuđena na kaznu godinu dana zatvora koja će se izvršiti u prostorijama u kojima stanuje.

Republika

Foto: ST/A. Nalbantijan

Marija Nikolić

Njoj je takođe izrečena i mera bezbednosti oduzimanja pištolja. Izrečena kazna je istovetna sa prvobitnom. 

Nikolićeva nije danas bila na izricanju presude po savetu njenog branioca Denisa Bećirića jer teško podnosi dolaske u sud.  

I u ponovljenom postupku pred istim sudijom Višeg suda u Beogradu, policajka je priznala da je nakon ubistva Davorina Baltića na Vračaru, sa kojim je bila u kolima kada je izrešetan, njegov pištolj uzela i bacila u kontejner, ali je negirala da je imala nameru da počini krivično delo, tvrdeći da nije bila upoznata sa dosijeom svog kuma, supruga svoje drugarice kojoj je kumovala na venčanju.

- Nisam razmišljala ni o čemu, niti da činim krivično delo - kazala je u sudnici Marija Nikolić.

- U policiji radim 12 godina i nikada nisam bila u situaciji da je pucano oko mene, niti da koristim vatreno oružje - rekla je policajka na suđenju.

Podsetimo, Marija Nikolić je zimus osuđena na godinu dana kućnog zatvora, ali je Apelacioni sud u maju ukinuo presudu i naložio ponovno suđenje. I nakon izricanja današnje presude, Bećirić je najavio žalbu na nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading