KRVNIČKI PRETUČENA NIKOLIJA SE OGLASILA ZA REPUBLIKU: Sada sam dobro, sa decom sam

Autor:

Hronika

17.09.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Vučković (29) koju je suprug Goran Vučković (32) pre dvadesetak dana tukao skoro do smrti, i tom prilikom joj drvenom motkom sa nekoliko ukucanih eksera odrubio deo uha, pre nekoliko dana izašla je iz bolnice i otišla u roditeljski dom u selu Pakovraće.

Republika

Foto: printscreen

 

Mlada žena, žrtva porodičnog nasilja, prema rečima njene porodice i prijatelja, i dalje je slaba, ali se oporavlja. Za Republiku se oglasila kratko potvrdivši da su najveće povrede sanirane, međutim nije želela da otvori dušu i ispriča kako je doživela batine i strahotu od čoveka kojem je rodila četvoro dece i kojeg je mnogo volela.

- Sad sam dobro, sa decom sam. Ne želim da dajem neke izjave o onome što se desilo, kao ni o mom trenutnom stanju. Sve ću sama da rešim, hvala na brizi - rekla je Nikolija.

Nikoliju su kod roditelja i brata koji je zbog prebijanja sestre došao iz inostranstva, sačekale dve ćerke i stariji sin, dok su po Vukana starog samo osam meseci naknadno išli deda i baba.

- Deca su majku sačekala kod baka Slađe i njihovog deke, a Nikolija je jedva izdržala razdvojenost od njih. Od kad se osvestila pitala je stalno za decu i brinula kako se hrani njeno novorođenče ostalo kod njene svekrve Stoje - ispričala je Nikolijina prijateljica za Republiku.

Svekrva pretučene žene po izlasku snajke iz bolnice nadala se da će se ona vratiti u kuću u Zablaću, budući da je znala da je Goran u zatvoru, ali kaže da razume to što nije došla.

- Nikolija mi je rekla da nema bolove i lomove, da joj se povlače modrice i podlivi, a ogrebotine zarastaju. Volela bih da se vratila u našu kuću i da joj ja pomognem oko dece, jer je prija tek operisana, ali ona mi je rekla da ne želi da vidi Gorana i da nikada više u životu neće da se vrati u Zablaće. Sad je kod roditelja i oni joj pomažu oko dece, a ja se čujem sa njima radovno. Teško mi je palo kad su mi odveli najmlađeg unuka, ali znam da mu je majka neophodna. Nedostaje i mom nevenčanog suprugu koji mi je pomagao da se staram o deci kad je Goran uradio tu strašnu stvar, a Nikolija otišla u bolnicu. Nisam dala da mi uzmu unuke i da ih razdvoje jer sam odrasla bez roditelja, ali nas troje dece smo rasli zajedno - ispričala je Stoja.

Nikolija ide na plastičnu operaciju

Stoja Vučković još uvek zvanična svekrva pretučene Nikolije kaže da je bila spremna da ostane bez uha i da ga donira za Nikoliju.

- Ja sam mislila da mogu ja da potpišem da dam uho za snajku, ali to ne može. Nikolija mi je rekla da će da joj urade plastiku, da ponovo ima celo uvo, jer joj sada fali manji deo uha, a ne celo kao što je pričano- rekla je Vučkovićeva.  

O sinu nasilniku Stoja govori vrlo trezveno, ali kaže da je njen najveći poraz upravo to što je on uradio svojoj ženi, pa i čitavoj porodici.

- Osećam se poraženo kad sam doživela da me bije sin i da bije ženu koja mu je rodila decu, pogotovo što je kao mali bio moj najveći zaštitinik dok me je muž, njegov otac tukao, a ja gajila Gorana i starijeg sina koji je mentalno zaostao. Izgleda je Goran povukao taj gen na oca i sada sam neutešna kao majka. Suze ronim za njegovom prokletom sudbinom, a opet postoji nada da će se izlečiti u zatvorskoj bolnici gde je sada smešten - iskreno priča Stoja.

Ova stamena žena kaže da je zadovoljna što joj snajka i njena porodica nisu okrenuli leđa i što su joj rekli da su njihova vrata uvek otvorena za nju kad god poželi da vidi unuke.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading