PRVI ČOVEK LESKOVCA DO PRIZNANJA PO SVAKU CENU: Faraon platio da njegov doberman pobedi

Autor:

Hronika

13.09.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Leskovca Goran Cvetanović, koji se proslavio po brojnim skandalima i gafovima, pohvalio se na društvenim mrežama da je njegov pas doberman Hanibal "najlepši pas u razredu". U njegovom dobro poznatom maniru, Cvetanović je iz gradskog budžeta finansirao manifestaciju na kojoj je nagradu, a kako drugačije, dobio njegov doberman.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Goran Cvetanović Faraon

Međunarodno takmičenje održano je u Leskovcu 12. septembra, a Cvetanović je dobio i plaketu Kinološkog društva, ali kao gradonačelnik za finansijsku podršku ovoj manifestaciji iz budžeta grada.

- Da li postoji bolji način da se provede nedeljno pre podne od posete Izložbi pasa svih rasa, koja se tradicionalno održava u našem gradu po 14. put? Pored prilike da popričam sa ljubiteljima ovih divnih životinja, kako iz našeg kraja tako i šire, i sam sam sa svojim najmlađim psom učestvovao u takmičarskom delu izložbe. Članovi moje porodice i ja brinemo o našim psima s mnogo posvećenosti i ljubavi, pa je nacionalna titula CAC za najlepšeg psa u razredu, koja je pripala 20-mesečnom dobermanu Hanibalu, nama još draža - napisao je Cvetanović na Fejsbuk profilu.

BISER DO BISERA

- upisao svoje ime na česmi koja se nalazi na ulazu u groblje u Leskovcu

- pomerio praznik oslobođenja grada sa 9. na 11. oktobar (2014) jer je morao da putuje u Čikago
- pretukao kolegu i udario ga pikslom
- vređao žene na nacionalnoj osnovi u Skupštini, a onda proglašen za džentlmena godine
- zapošljava isključivo lokalne lepotice
- kao učinak naveo putovanja po evropskim i svetskim metropolama - o trošku građana
- iz Hongkonga dobio pošiljku u kojoj su mu poslate i dve diplome

Izložba je održana u leskovačkom parku kralja Petra Prvog, učestvovalo je 400 pasa, a titula CAC dodeljuje se najlepšim zrelim psima starosti od 18 meseci do osam godina.
Kontroverzni gradonačelnik Leskovca poznat je po brojnim biserima i nadimku Faraon zato što je tokom službene posete Makedoniji otišao na karneval prerušen u egipatskog faraona.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Goran Cvetanović Faraon sa dobermanom

Usledila je vest o trijumfu njegovog štiglića na balkanskom šampionatu ptica u Pirotu, što je podgrejalo sumnje da je i ovo takmičenje namešteno, baš kao i ono na kojem je dodelio porodičnom imanju titulu za najuređenije dvorište.

Pljunuo Nišlije, pa polizao

Iz niza Cvetanovićevih bisera valja izdvojiti i da je početkom februara 2020. izvređao komšije Nišlije.

- Niš, grad od tri slova, na ulazu zatvor, na izlazu ludnica - rekao je tada Cvetanović na Gradskoj skupštini nakon što je Leskovac izabran za sedište Akademije strukovnih studija južna Srbija.
Ova njegova izjava izazvala je ogorčenje i bes Nišlija, koji smatraju da je on uspeh svog grada iskoristio da ih ponizi. Cvetanović, kome su neprimerene izjave postale omiljeni sport, učinio je potom nešto nezabeleženo kada je on u pitanju - izvinio se Nišlijama. Tvrdi da je nenamerno uvredio građane Niša i da mu to ni u snu nije bilo na pameti.

Podsećamo, ubrzo nakon što je Cvetanovićevo dvorište proglašeno za najlepše ekspresno je prestao da postoji Centar za ekonomiku domaćinstva "Danica Vuksanović". Nadamo se samo da Kinološko društvo neće zadesiti ista sudbina, šale se Leskovčani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading