OVO JE BELIVUKOV VOJNIK NIKOLA SPASOJEVIĆ SPALE: Bitan je šraf kriminalnog ganga, POVERENI SU MU NAJVAŽNIJI ZADACI!

Autor: Republika

Hronika

13.08.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Spasojević zvani Spale, koji je uhapšen kao član kriminalnom klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja imao je značajnu ulogu u ovom kriminalnom gangu.

Foto: Tanjug/ST/printscreen

Veljko Belivuk i Nikola Spasojević sa devojkom

Spasojević je, prema najnovijim saznanjima iz istrage, radio u jednoj poznatoj firmi za transport novca i, kako istražitelji sumnjaju, vozila koristio za rasturanje droge!

Uz to, kako ističe izvor upućen u istragu, Spasojeviću je bilo povereno i vođenje Instagram profila "Principi BG", što je dodatni dokaz da je u mafijaškom klanu imao jako bitnu ulogu.

Ovaj Belivukov vojnik, kako saznajemo, bio je zadužen i za vođenje Instragram naloga "Iz principa Bg"!

- Društevim mrežama, pre svega Instagramu, sudeći bar prema prikupljenim dokazima, pripadnici klana su shvatili veoma ozbiljno i pridavali im veliki značaj. Pre svega, preko njih su pretili, zastrašivali i pokušavali da disciplinuju i privuku nove mlade navijače. Sve su to radili sa više naloga, a neki od njih su i dalje aktivni, jer ih vode ljudi koji nisu iza rešetaka - objašnjava sagovornik i podseća da je su sa ovih naloga svojveremeno upućene pretnje Tamari Đurić i Jeleni Krunić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mesar i Nevolja

Prema njegovim rečima, Spasojević je na saslušanju je izjavio da nije kriv, ali da će se braniti ćutanjem.

- Iako se sumnjiči samo za pripadnost kriminalnoj grupi, još uvek se proverava da li je za klan prao novac. Naime, istražiteljima je skrenulo pažnju to što je izjavio da radi u firmi za transport novca i kao obezbeđenje je u jednom mesecu zaradio 58.000 dinara, a da sa druge strane postoje ozbiljni operativni podaci da se bavio i gradnjom - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading