(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Objavljene nove fotografije brutalnih zločina Velje Nevolje: OVO JE NAJJEZIVIJE ŠTO SMO DO SADA VIDELI!

Autor: Republika

Hronika

05.08.2021

08:36

Na internetu su objavljene nove fotografije monstruoznih uzločina klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

TV Pink/printscreen

Mesar i Nevolja

Pojedine od ovih fotografija nedavno su prikazane novinarima u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Upozoravamo čitaoce da je reč o uznemirujućem sadržaju.

Fotografije možete pogledati na ovom linku, a biće dostupne naredna 24 sata.

Inače, ove fotografije i pred sudom će biti korišćene kao jedan od brojnih dokaza koje je tužilaštvo prikupilo tokom istrage protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Kurir je došao u posed fotografija mučenja i iskasapljenih tela Gorana Veličkovića Goksija i Lazara Vukićevića.

Prema nezvaničnim informacijama, one su pronađene u telefonima, a okrivljeni su ih razmenjivali preko aplikacije skaj.

Svedok saradnik tužilaštva Bojan Hrvatin, priznao je i detaljno opisao kako su žrtve namamljene u Ritopek, mučene, ubijene, a potom iskasapljene i samlevene u industrijskoj mašini za mlevenje mesa.

TV Pink/printscreen

 

Na fotografijama na kojima je Goran Veličković Goksi, koji je prema navodima optužnice ubijen 3. avgusta prošle godine, vidi se da su posle brutalnog kasapljenja na njegovom telu krvlju napisali "Korać pič.a".

Podsetimo, upravo je svedok saradnik potvrdio da je Veličković ubijen jer su Belivuk i Miljković, koji su donosili sve odluke u klanu, sumnjali da je na vezi sa "škaljarskim klanom" i Filipom Koraćem, s kojima su bili u krvavom ratu.

- Marko Miljković mi je ispričao da se Goksi dobro držao, da je bio najhrabriji, da ga je on lično rešio jednim udarcem sekire. Rekao je da je dobro pogodio i da nije morao dva puta da udara - ispričao je svedok saradnik i priznao da su potom, posle ubistva, sa Goksijevog telefona slali njegove izmasakrirane fotografije Koraću.

Na morbidnim slikama koje do sada nisu objavljivane u javnosti pripadnici Belivukovog klana zabeležili su i mučenje, a potom i komadanje tela Lazara Vukićevića, u oktobru prošle godine. Pripadnici grupe su sumnjali da on i Aleksandar Šarac nadziru Belivukovu grupu iz stana, koji su navodno iznajmili u blizini stadiona FK Partizan.

Navodno, pronašli su kontakt iz redova škaljarskog klana, izvesnog Kapetana, s čijeg telefona su mu slali poruke i namamili ga da dođe u kuću, tako što su mu poslali slike vezanog Belivuka i poruku: "Dođi da mučimo vepra".

Šarac je tada odbio da dođe, ali je ubijen nekoliko meseci kasnije u TC Ušće, dok je Vukićević, brutalno mučen, a potom isečen i samleven u kući u kojoj je mislio da će zateći vezanog Belivuka.

Komentari (3)

Loading
Pera

05.08.2021 17:28

@mrs - A šta bi ti pacijentu? Slike očišćene od šuma u HD rezoluciji?Mnogo gledaš filmove