VELJIN KLAN HTEO DA LIKVIDIRA PRIJATELJA KARAĐORĐA SUBOTIĆA: Trajković pukim slučajem ostao živ, poznati detalji iz iskaza svedoka saradnika

Autor: Republika

Hronika

04.08.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zloglasni koljač Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja hteo je da ubije Slavoljuba Trajkovića Trajka iz Kaluđerice, bliskog prijatelja Karađorđa Subotića, zvezde rijaliti programa.

Republika

Foto: Tanjug/R. Predić, Youtube/TV Happy

Velja Nevolja i Karađorđe Subotić

Ovo šokantne informacije inspektorima SBPOK ispričao je bivši Nevoljin vojnik Bojan Hrvatin, koji je sada svedok saradnik.

Prema njegovom svedočenju, Trajković je samo pukim slučajem ostao živ, za razliku od Aleksandra Gligorijevića Pukija, koji je otet, ubijen i raskomadan u kući strave u Ritopeku.

Kako piše Informer, Hrvatin je inspektorima ispričao da je Trajković bio na meti Belivukovog klana, nakon što je otkiveno da Nevolji i Marku mesaru Miljkoviću radi o glavi.

- Kada je sve bilo spremno da se "rešimo" Trajka, Marko Budimir koga sam upoznao u zatvoru Zabela, mi je iznenada rekao da se akcija odlaže. Nešto kasnije mi je ispričao da su ščepali Gligorijevića i da im je on priznao da radi za kontraekipu, za takozvani škaljarski klan - rekao je Hrvatin.

Sa druge strane, Karađorđe Subotić priznao je da je šokiran informacijom da je Belivukov klan hteo da likvidira njegovog prijatelja.

- Trajko je ozbiljan čovek... Velju Nevolju nikada nisam upoznao. Pokazali su mi ga neki ljudi kada smo se jednom prilikom zatekli na istom mestu u gradu, ali ja o tom čoveku ništa ne znam, osim onoga što sam pročitao u medijima - poručio je Subotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mrgud Strašni

04.08.2021 16:25

To smeće ljudsko treba zatvoriti doživotno....