BELIVUK DOŽIVEO NERVNI SLOM KAD JE SAZNAO ZA OPTUŽNICU: Urlao i divljao po ćeliji!

Autor: Republika

Hronika

30.07.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i preostalih 29 članova kriminalne grupe zbog sumnje da su počinili najmonstruoznije zločine.

Foto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/R. Prelić, E-Stock

 

 

Za Belivuka i Miljkovića zatražena je doživotna robija što je vođu ovog klana do te mere razbesnelo da je urlao i napadao cimere u svojoj ćeliji.

Belivuk nije dobro primio informaciju o podizanju optužnice.

 - Do poslednjeg trenutka nadao se da će uz pomoć svojih prijatelja  spolja da se izvuče na slobodu. Međutim kada je primio informaciju o optužnici najpre je počeo da urla u ćeliji i da psuje, a zatim je nasrnuo i na jednog od svojih cimera koji je pokušao da ga smiri - navodi izvor blizak istrazi.

Vikao je "Neće vam ovo proći"!. Nije jasno kome se tačno obraćao. Za razliku od njega ostali uhapšeni su zanemeli, jer su shvatili da je zaista kraj i da najverovatnije većina njih decenijama neće biti na slobodi i neće videti svetlost dana - tvrdi sagovornik, prenosi Alo.

Prema najnovijim informacijama tužilaštvo će tražiti od suda da optuženima produži pritvor još 30 dana, budući da im pritvor ističe u ponedeljak 2. avgusta.

Podsetimo, oni su u ovom trenutku optuženi za pet ubistava, nelegalno držanje i rasturanje narkotika i oružja, otmicu i silovanje.

Reč je o brutalnim ubistvima izvršenim u vikendici u Ritopeku gde su mučeni, likvidirani, raskomadani i samleveni u mašini za meso: Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja, Lazar Vukičević i Zdravko Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading