Nebojši se ugasio auto na pružnom prelazu? Ovo je JEZIVO SVEDOČENJE jednog od očevidaca nesreće: Pio sam lek da mi ne bi pozlilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradali supružnici Željka i Nebojša Milosavljević iz Laćarka radili su kao ekonomisti, a živeli su sa Nebojšinim roditeljima i njegovom sestrom u istom dvorištu, gde svako ima svoju kuću.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook.com
Željka i Nebojša sa decom

Meštani tog sela imaju da kažu samo lepe reči za njih. Kažu da su bili porodica za primer.

- Bili su izuzetni ljudi. Veoma dobri i pošteni, a dečica su im retko kulturna i vaspitana. Bili su im jako posvećeni, nikada im ništa nije falilo. Jadna njihova porodica, za tragediju su saznali iz medija - ispričale su komšije Milosavljevića za naš list i dodale da se priča da Nebojša nije stigao da skloni automobil sa pruge i jer mu se u tom trenutku ugasio, a dalja istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.

Osim toga, jedan od očevidaca nesreće nam je ispričao da je prizor bio više nego potresan. 

- Čuo sam sirene voza i jak udarac. Istrčao sam i video automobil u jarku. Majka je ispala iz vozila, a distancer sa voza je verovatno udario u njenu stranu, pa joj je tako otkinuo glavu. Njen muž je ostao za volanom i bio je živ nekoliko minuta, pa je izdahnuo. Stariji dečak je bio svestan i jaukao je: "Mama, tata", a mlađi je bio u stanju šoka. Ja sam morao da popijem lek za smirenje kako i meni ne bi pozlilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading