SLOBA MOLI LUNU DA SE POMIRE!

Autor:

Zadruga

14.08.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavni partneri Slobodan Radanović i Luna Đogani prekinuli su svoju ljubavnu romansu neposredno pred sam završetak najgledanijeg rijalitija. Kako je pevač definitivno stavio tačku na svoj brak sa bivšom suprugom Kristinom Kockar, tek sada mu se vraćaju stare emocije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Luna Đogani

Kako saznajemo, Radanović moli Đoganijevu da se ponovo sastanu i popričaju o svemu, a trebalo bi da se vide nakon što se blogerka vrati sa letovanja u Dubaiju.

Sloba: Tačno je da se Luna i ja redovno čujemo, ali ne bih za sada zalazio u detalje

- Luna i Sloba prekinuli su naglo svaki kontakt nakon brojnih nesuglasica i činjenice da je Radanović hteo posle veze sa njom da obnovi svoj brak sa bivšom suprugom. Iako se Sloba potajno nadao da će se njegov odnos sa Kijom popraviti, bivša stjuardesa ipak je ostala pri svom stavu da se neće vraćati na staro. Od kada su i zvanično razvedeni, Radanoviću je odjednom kliknulo u glavi, pa je shvatio da je bez ikakvog razloga upropastio višemesečnu vezu sa Lunom. Shvatio je da je prokockao i niz reku bacio nešto što je moglo da traje i napreduje i sada bi ponovo sve da vrati. Od kada se "Zadruga" završila, jedva i da se čuo sa Lunom zbog čitavog haosa koji je vladao, ali je sada počeo da joj se javlja svakog dana. U porukama joj piše "Ne mogu da verujem kakav sam ološ ispao prema tebi. Dozvolio sam drugima da nam se u vezu mešaju i da mi pune glavu. Želim sve da popravim, molim te, daj mi šansu". Ona je u startu emotivno odreagovala i počela da plače kada je videla šta joj je pisao. Vratile su joj se stare emocije, a nijednog trenutka nije poricala da ga i dalje voli - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da će se mnoge stvari u njihovom odnosu zasigurno promeniti nakon što se sastanu.

- Luna je u početku bila vrlo rezervisana prema njemu i hladno mu je odgovarala preko poruka ne želeći da se zanosi. I dalje je ubeđena u to da on još uvek petlja sa Kijom i ne želi da je opet povredi, s obzirom na to da je uspela da skrene misli sa čitave zbrke koja i dalje ne jenjava. Na kraju je ipak popustila, kada je shvatila da nema šta da izgubi, pa je pristala da se vidi sa Slobom. Rekla mu je da će sesti sa njim na kafu i da će tada definitivno odlučiti kako će se u budućnosti razvijati njihov odnos. Radanoviću se u trenutku kada mu je Luna potvrdila da će se videti sa njim popravilo raspoloženje, pa ne može da dočeka da se vrati iz Dubaija - završava naš sagovornik. S druge strane, Radanović je potvrdio naša saznanja i objasnio da je tek sada svestan svega što se izdešavalo u proteklih nekoliko meseci.

- Ja uopšte nemam jasnu sliku svih događaja koji su se izdešavali u proteklih 10 meseci. Imam utisak kao da to nije bio moj život i da je sve kao u snu. Radim na tome da se kompletno vratim u normalnu i ponovo čvrsto stanem na noge, a što se Lune tiče, tačno je da se redovno čujemo, a za sada ne bih pričao o tome u kakvom smo odnosu - prokomentarisao je Radanović za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jefimija

14.08.2018 15:31

To je ono pravo.To je bezuslovna ljubav. Da te voli do kraja života i da nikada ne pogleda ni jjdnog muškarca, da bude samo tvoja zauvek, do večnosti."ti si dobra u mom zlu, ko može da mi zabrani da moja ljubav budeš ti""da sve sem tebe su bile kurve kojih sam se stideo,samo si ti SUNCE mojejLJUBAVI"

Odgovori 20 29
nora

14.08.2018 15:56

Mislim da je , ako je istina to sto pisete, ovo samo deo dogovora dva prevaranta da dotuku Lunu do kraja. Ocigledno da su spremni na sve. Nikada Luna netreba da se pomiri sa gnjidom.

Odgovori 14 29
Aroda

14.08.2018 20:36

@nora - Nije istina, sve je izmisljeno.

Odgovori 19 8
Ruska

14.08.2018 16:32

? Ako ne moze SVILA , uvek moze SINTETIKA ! SLOBA zaboravio da pop i dalje gleda na YouTube. Crkveni brak eton ne ponisten !!! Na stranu sto nekima to ,,nije n i s t a " . Neka im bude srecno, pet deca da imadu !

Odgovori 16 28