MIONA SHVATILA DA MAJA NIJE STANISLAVU SAMO PROLAZNA AVANTURA, USLEDILO ŠOK PRIZNANJE: Krofak zanemeo, nije verovao da će se ovo dogoditi!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je otkrila kada i zašto je promenila ponašanje prema Ša.

MIONA SHVATILA DA MAJA NIJE STANISLAVU SAMO PROLAZNA AVANTURA, USLEDILO ŠOK PRIZNANJE: Krofak zanemeo, nije verovao da će se ovo dogoditi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Eliti se održala još jedna emisija "Pitanja gledalaca", gde je Miona Jovanović dobila priliku da objasni kako je odjednom promenila ponašanje prema Nenadu Aleksiću Ša i počela da pokazuje emocije prema njemu.

Dok su jedni verovali da Miona napokon osetila potrebu da bude nežnija prema reperu, drugi su sve povezali za vezom Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Naime, kada je Stanislav stupio u vezu sa Majom, Miona je potpuno promenila ploču, pa odlučila da nikako ne želi razgovor sa Stanislavom i da je više ni u jednom smislu ne zanima, pa su tako zaključili da je veoma razočarana zbog činjenice da je Krofak tako brzo nastavio dalje:

 

- Otkuda sad nagla promena prema Ša, pa mu pokazuješ emocije. Da li je to jer si preimetila da Stanislavu Maja nije prolazna faza? - glasilo je pitanje.

- Lepo nam je. On se sad ponaša normalnije. Došlo mi je tako - kazala je Miona.

- Ovo pitanje je s razlogom postavljeno. Ona je davala povoda da ljudi misle svašta. Ja sam taj koji je uvek verovao u ljubav, moja greška je što sam stalno isticao da ona mene voli i ispadao kao da ja potenciram. Nadam se da ćemo jedno drugom pokazati sve lepo što treba - kazao je Ša.

- Evidentno je da se Miona naglo promenila. Ja ne mislim da se Miona zbog Stanislava i Maje promenila. Nešto se desilo, to je čijenica - kazao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading