NOŽEM DEMOLIRA IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Za ovu učesnicu Elite sve misle da je LOŠA KOPIJA Ane Ćurčić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom događaju bruje društvene mreže!

NOŽEM DEMOLIRA IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Za ovu učesnicu Elite sve misle da je LOŠA KOPIJA Ane Ćurčić! (FOTO)

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Sinoć se tokom emisije "Pretres nedelje" govorilo i o odnosu Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, koje danima žestoko ratuju. Anđela je pokušala da uveri svoje cimere kako je ovog puta stvarno stavila tačku na ljubavnu vezu sa Bojanom, zbog čega je nožem poskidala slike koje su bile zalepljene na ogledaju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Ovaj kadar odmah je postao viralan na društvenim mrežama, a pojedini deo publike smtra kako je ovim potezom iskopirala Anu Ćurčić, koja je prošle sezone uradila istu stvar, kad je uništila slike Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića

Inače, Anđela je sinoć u emisji iznela šok detalje i optužbe na račun Bojane Pavlović. 

Bojana je uništila moje samopouzdanje. Vršila je teror. Kada je moja porodica rekla da će me se odreći, ona je došla i rekla: "Ja sam bila tu za svoju partnerku, onda kad moje sestre nisu bile za to, moraš i ti tu da budeš za mene". Posle toga, Bojana je radila sve i svašta kako bi mene zaplašila. Ona je meni stalno pretila da će ona da kaže nešto što sam joj ja navodno govorila ispod pokrivača. Govorila je da nemam podršku, ali i da sam devojka lakog morala. Uvidela sam da sam pored Bojane drugačija osoba, nisam to ona prava ja. Bojana je meni stalno pričala kako je mojoj mami cilj da me strpa u ludaru. Uveravala me je iz dana u dan kako mene moji roditelji najviše blate i ponižavaju, kao i da su upravo oni najviše krivi jer mene ljudi ovde sada blate. To je sve laž, moja mama i ja smo uvek imale normalan, ispravan odnos - kazala je Anđela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading