POSLEDNJE OBRAĆANJE ANĐELE ĐURIČIĆ: Nakon ovih reči o rijalitiju najavila POVLAČENJE!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka prokomentarisala goruće teme iz rijalitija, pa najavila povlačenje iz medija!

POSLEDNJE OBRAĆANJE ANĐELE ĐURIČIĆ: Nakon ovih reči o rijalitiju najavila POVLAČENJE!

Foto: printscreen/RED TV

anđela đuričić

Anđela Đuričić, bivša takmičarka "Zadruge", nedavno je otkrila detalje o svom pomirenju sa produkcijom televizije "Pink" i najavila svoje povlačenje iz medija. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Tokom razgovora, Anđela je prokomentarisala aktuelna dešavanja u rijalitiju "Elita". Izdvojila je Ivana Marinkovića kao osobu koju vidi kao potencijalnog pobednika, ali je istakla da ljubavne veze obično dobijaju glasačku podršku.

- Neko koga ja lično gotivim jeste Ivan Marinković. Ipak, samo ljubavne veze dobiju glasačko telo, tako da ne verujem da će biti pobednik.

Takođe, prokomentarisala je i porodičnu tragediju Marka Janjuševića Janjuša, izražavajući empatiju prema njegovoj situaciji.

Republika

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Marko Janjušević Janjuš

- Jako mi je bezobrazno da se to komentariše što se on vratio u Elitu. Neko ko ne zna kako je to kad se doživi, ne treba da se javlja. Evo ja sam doživela sličnu stvar. Nekom je mehanizam da sa društvom izađe na kafu posle neke tragedije, neko se zatvori u kući i ne izlazi. On još nije svestan šta se dogodilo, tek kada napusti rijaliti biće kako stoje stvari. Kad se to dogodilo, pustila sam mu poruku, to su teške stvari - komentarisala je Anđela Đuričić.

Anđela se osvrnula i na odnos Nenada Aleksića Ša sa Mionom Jovanović, kao i na ulazak njenog bivšeg dečka Stanislava Korfaka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

- Svašta je on doživeo za ovih par godina. Razveo se, sad je sa Mionom i verovatno sa njim neće završiti. To sve utiče na njenu psihu. Previše je ljubomoran i Miona se hladi, pečat na sve to jeste ulazak Stanislava. Vidi se da očima ne može da ga gleda, nema ljubavi sa njene strane. Ona nije njega zaboravila, nju radi sujeta što on više ne želi sa njom ništa, plus sve to sa Majom. Ogradio se od nje, postao je Stanislav, a ne Mionin bivši dečko - poručila je ona za Blic. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading