ANELI DOBILA INSTRUKCIJE, PA SE IZLANULA: Zaboravila šta treba da kaže, Mića morao HITNO DA REAGUJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva još jednom pokazala da je sve folirala?

ANELI DOBILA INSTRUKCIJE, PA SE IZLANULA: Zaboravila šta treba da kaže, Mića morao HITNO DA REAGUJE! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć su u "Eliti" održane "Nominacije", a takmičari su birali između Marka Janjuševića Janjuša i Jovane Cvijanović. Veliku pažnju privuklo je obraćanje Aneli Ahmić, koja je iznela najstrašnije detalje iz njene veze sa bivšim košarkašem, ali izgleda da sve to nije mogla da smisdli sama. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš svađa tokom nominacija

Naime, bivši zadrugarka Ermina Pašović na društvenj mreži Instagram podelila je snimak na kom se vidi da Aneli traži Lepom Mići da je nauči šta treba da kaže, ali pošto nije mogla da zapamti, na reklama mu je prišla fa je podseti, kako bi iste reči ponovila u emisiji. 

- Mićo, dođi sekund.... Kako si mi ono rekao? - pitala je Ahmićevas. 

- Emotivni manipulator - rekao je Mića, a onda je ona to nekoliko puta ponovila u emisiji. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Ermina raskrinkala Aneli Ahmić

Pored toga što je podelila snimak, Ermina nije mogla ds ostane imuna, pa je na šokantan snimak iz sinoćne emsiije dala i svoj komentar, koji nije bio ni najmanje blag, što je i prepoznatljivo za nju, da nema dlake na jeziku. 

 

 

- Znači da nije žalosno bilo bi smešno. O čemu mi pričamo, devojka ne može ni da zapamti šta treba da kaže, kad ćemo konačno čuti stvarnu Aneli? Našla si crna Aneli ko će te savetovati. Ja ne mogu da shvatim, još je pratila rijaliti, pa valjda si videla šta splinter radi - napisala je Ermina Pašović uz snimak koji je podelila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Poki

21.04.2024 22:48

Pa devojka je zavrsila nikoju skolu

kk

22.04.2024 07:25

Ne može i ne mogu

Sanda

22.04.2024 10:22

Ermina prvo treba da se opismeni (kao i mnogi pisci komentara), ne zna osnove gramatike i pravopisa, samo je lajava. Ima zlu dušu i silikonsku fasadu 🤢

Nadica

22.04.2024 18:56

Kako se niko ne pita, kakav je to čovek koji u svakoj sezoni zdušno propagira samo ološe!? Zastupao je Maju, kada je nagovorio da prizna vezu sa Janju7šem (i uništi ga!); Anđelu Đuričić da bude sa Zvezdanom (da li bi svojoj ćerki nabacivao oženjenog kriminalca i ubicu?), a ove godine Aneli!!!! Šta li mu žena kaže na to, ali verovatno ništa, jer su verovatno isti i samo im je lova važna!!! Matori na najveći ološ, zlo, ne voli nikoga, sujetan i neviđeno prost i nevaspitan!!! On je isti kao i ološi koje brani, a služi se istim rečenicama i rečima stalno: kao podržava ljubav, "itekako" više puta u jednoj rečenici (valjda mu zvuči kulturno)....!!! Našao seljačina neku babu i verovatno sa njom sačinio ugovor o doživotnom izdržavanju, pa došao do stana u Knez Mihailovoj!!!