NA RAMAZAN JE NAJVIŠE HTEO VRELU AKCIJU: Aneli unakazila javno Janjuša, od njega napravila NAJVEĆEG MANIJAKA!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni karambol u Eliti!

NA RAMAZAN JE NAJVIŠE HTEO VRELU AKCIJU: Aneli unakazila javno Janjuša, od njega napravila NAJVEĆEG MANIJAKA!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom današnje emisije "Pitanja gledala" došlo je do nove žestoke svađe između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Njih dvoje su pred svima govorili da su zauvek stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, nakon čega su izneli brojne detalje prljavog veša iz odnosa. 

Aneli je obelodanila šokante detalje o njihovim intimnim odnosima, pa i otkrila da je Janjuš od nje želeo samo vrele akcije, pogotovo u vreme Ramazana. 

- Ti si takva folirantkinja, sad ti mene kao ovde nešto iskušavaš - besneo je Janjuš za crnim stolom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Posle onih reči koje joj je rekao i šta joj je sve izgovorio, mislim da Aneli voli njega, ona je labilna i mislim da bi mu prešla preko svega . Bila je tu kad mu je najviše trebalo - govorila  je Miljana.

- On je za mene sek*ualni manijak, kao da sam mu samo služila za se*s, to je jedino što ga usrećivalo pored mene, samo me je iskorišćavao za se*s. Dok je bio ramazan on je mene pritiskao da imamo odnose - rekla je Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

- Kako ona laže, kunem se u bratov grob da nije tako. Mrš ku*vo jedna došla si ovde o meni da pričaš neke stvari i da se*eš laži, smeće jedno smrdljivo, sa kim sam ja bio u vezi, sram te bilo. Sramota me je što stojim pored tebe - zapenio je Marko Janjušević. Janjuš.

- Ti si mi tražio da imamo odnose ja nisam htela, to moraš da priznaš - dodala je Ahmićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading