HITNA REAKCIJA PORODICE AHMIĆ: Sita se oglasila nakon burnog RASKIDA Aneli i Janjuša! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.04.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić se oglasila nakon drame njene sestre sa bivšim dečkom!

HITNA REAKCIJA PORODICE AHMIĆ: Sita se oglasila nakon burnog RASKIDA Aneli i Janjuša! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Veliki šef danas je takmičarima "Elite" zadao poseban zadatak, a oni su moraju da glasaju za tri osobe koje su po njihovom mišljenju najprevrtljivije u Beloj kući. Mnoge je iznenadilo kako je glasio Marko Janjušević Janjuš, koji je odlučio da na sva tri mesta postavi njegovu bivšu devojku Aneli Ahmić

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Nakon drame u "Eliti" oglasila se i njena sestra, Sita Ahmić, koja je putem svog storija na društvenoj mreži Instagram odlučila da se oglasi i podeli objavu jedne stranice, i po svemu sudeći obavesti publiku da porodica Ahmić više ne podržava njenu vezu sa bivšim košarkašem. 

- Već duže vreme pratimo kako je Aneli nesrećna, ali i ludo zaljubljena u smrada Janjuša. Ono što smo videli, nismo iznosili do dana današnjeg. Ne mogu biti podrška ljubavi u čijoj vezi čovek ponižava ženu. Naziva je najgorim pogrdnim imenima i ona mu sve oprosti jer ga voli. Kada je emisija neka, najgore je ispljuje i ispoliva go**ima, a ispod pokrivača kaže da nije tako mislio. Zamislite kako je porodici Ahmić da prati kako im neko ponižava ćerku, a ne mogu joj pomoći. Anelina podrška više ne podržava Janjuša kao ni porodica Ahmić. Dosta joj je zla naneo i ispao je najveći ološ prema ženi koja ga voli. Ne postoji gora rasa ljudi kao što je Janjuš, a to je da bi prodao rođenu majku za rijaliti. Njemu je rijaliti u krvi i samo mu je u glavi plasman. A Aneli treba doći pameti, jer ako sada ne uvidi sve ovo, onda je u ozbiljnom problemu. Hvala svim grupama koji su od sada Anelina podrška i zajedničkoj podršci koja podržava samo Aneli od sada. Drago mi je da vidite realno i objektivno, kao što ja vidim - napisala je stranica koja se bavi dešavanjima u rijalitiju, a Sita je to objavila na svom instagram profilu, te se stiče utisak da se usaglasila sa svakom napisanom reči.

Republika

Foto: instagram.com

Oglašavanje Site Ahmić putem Instagram storija

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

09.04.2024 05:35

SITA SVE JE OK...ALI NE VREDI..JER ONA JE ZLO...TEBI SVAKA ČAST, ALI...ANELI JESTE PROMAŠAJ