ANELI NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA U PORODIČNOM DOMU: Oglasila se njena sestra Sita i poslala BITNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu čestitke sa svih strana!

ANELI NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA U PORODIČNOM DOMU: Oglasila se njena sestra Sita i poslala BITNU PORUKU!

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić, sestra popularne učesnice rijaliti programa "Elite", Aneli Ahmić, nedavno je proslavila svoj rođendan u udobnosti svog doma. Proslava je bila organizovana uz prisustvo porodice i najbližih prijatelja, stvarajući intimnu atmosferu ispunjenu smehom, poklonima i ukusnom hranom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

Na društvenim mrežama, Sita je dobila veliku podršku i ljubav od svojih fanova. Mnogi od njih su se udružili kako bi joj uputili najlepše želje i čestitke povodom rođendana. Kreirali su posebne video poruke, objavljivali fotografije sa Siti i Aneli, kao i delili njihove omiljene trenutke iz rijalitija Elite. Ova podrška duboko je dirnula Situ, koja nije krila svoje oduševljenje i zahvalnost.

Obrativši se svojoj podršci putem Instagram profila, Sita je iskazala zahvalnost svima koji su joj uputili čestitke. Takođe, izrazila je svoje izvinjenje onima kojima nije stigla da odgovori na poruke, ističući: 

- Hvala svima na čestitkama, kome ne odgovorim, ne zamerite - poručila je Sita putem storija na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, dok Sita uživa u proslavi rođendana, Aneli u rijalitiju prolazi kroz ozbiljne ljubavne brodolome, jer je u petak veče odlučila da zauvek stavi tačku na ljubavni odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Da li će se njih dvoje ipak pomiriti, kao što se ranije dešavalo, ostaje da vidimo u danima pred nama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading