HITNA REAKCIJA MENSURA AJDARPAŠIĆA: Nakon raskida uputio žestoku poruku!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar dao sud o rastanku Aneli i Janjuša!

HITNA REAKCIJA MENSURA AJDARPAŠIĆA: Nakon raskida uputio žestoku poruku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Janjušević Janjuš poslednjih dana ima žestoke svađe sa bivšom devojkom Aneli Ahmić. Iako su nedavno pokušali da daju još jednu šansu njihovom ljubavnom odnosu, raskid je usledio samo posle nekoliko sati od pomirenja. On je ored početak emisije "Gledanje snimaka" priznao da bi voleo da ide na poligraf i dokaže svoju istinu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli žestoka svađa u Eliti

On je sinoć u razgovoru sa cimerom otkrio da mu je nekadašnji učesnik "Elite" Mensur Ajdarpašić govorio da greši u vezi sa Aneli, a onda i priznao da je za sve bio u pravu što mu je govorio o bivšoj devojci. 

- Evo, ako padnem na jedno pitanje na poligrafu, dajem vam 10.000 evra, ja ništa ne lažem. Brate, zaje**ćeš se, ispašćeš budala. Ja sam to znao odmah, ali šta možeš protiv emocija?! Kaže meni: "Brate, koji je tebi ku**c?", s jednim se posvađam, direktan je bio. Kunem ti se, sve se ispostavi na kraju da je tako. Ona mene da upoređuje s mužem, još kaže da sam gori - rekao je Janjuš.

Nakon pruznanja koje je bivši košarkaš imao oglasio se i Mensur koji je prokomentarisao situaciju u kojoj se nalazi Janjuš. 

- Nadam se da tako i misli, dobro za njega ako je shvatio konačno, mada smatram da je on to i znao, al' nije hteo da prihvati - poručio je kratko Mensur za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mensur Ajdarpašić

Da li će Janjuš ostati pri svom stavu ili će ipak ponovo pogaziti reč i pomiriti se sa Aneli, ostaje da vidimo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading