STANISLAVU KREĆE PAKAO U ELITI: Isplivao tajni plan učesnika, ne piše mu se dobro! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofaku neće biti lako da izgura sezonu do kraja!

STANISLAVU KREĆE PAKAO U ELITI: Isplivao tajni plan učesnika, ne piše mu se dobro! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak su učesnici koji su privukli pažnju javnosti svojim neobičnim ljubavnim igrarijama ispod pokrivača, koje su, po mišljenju određenog dela publike, degutantne, s obzirom na brojne ukućane koji ih okružuju, kao i kamere, koje ih neprestano snimaju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Iako mnogi smatraju da je Krofak sa njom ušao u odnos samo kako bi terao inat bivšom devojci Mioni Jovanović i da prema Maji uopšte nema emocije, on starleti priča drugu priču i jako često joj obežćava blistavu budućnost nakon izlaska iz rijalitija. 

Na društvenim mrežama se komentariše da se Krofak trenutno dobro drži, pošto mu je ovo prvi put da učestvuje u rijalitiju i da ga pitanja i komentari za sad još uvek nisu poremetili, dok njegovi cimeri smatraju da ga pojedinci samo čekaju da napravi grešku, kako bi mogli sa kim da uđu u sukob i započnu rafalnu paljbu komentarisanja. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, instagram

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

Aleksa Erski mu je sinoć nakon emisije "Pitanja gledalaca" skrenuo pažnju da bi rijaliti mogao da mu postane paklen i da mnogi takmičari čekaju savršen trenutak da skoče na njega za crnim stolom.

- Kako te čekaju, izvrnuće te na postavu. Čekaju te za stolom da napraviš grešku, pa da mogu da te komentarišu - rekao je Aleksa.

- Šta mi mogu kad pričam samo istinu? Mogu samo nešto da izmisle - poručio je Stanislav Krofak dok je u kući odabranik spremao večeru. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading