ANĐELO PRED ELITU MUVAO EMU RADUJKO: Po svaku cenu želeo da SMUVA Džehvinu rivalku? (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se dokaz!

ANĐELO PRED ELITU MUVAO EMU RADUJKO: Po svaku cenu želeo da SMUVA Džehvinu rivalku? (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

Trenutni učesnik rijalitija "Elita" Anđelo Ranković već godinama važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni, pogotov otkako je bio u vezi sa  popularnom pevačicom Teodorom Džehverović, za koju je uvek govorio da je njegova najveća ljubav i da mu je dugo trebalo da preboli krah njihovog odnosa. 

Republika

Foto: e-stock

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

Anđelo trenutno uživa u ljzbavnom odnosu sa Anitom Stanojlović, a iako imaju velike turbulencije i sve češće svađe, oni ipak na kraju pronađu zajednički jezik i način da opstanu u ljubavi. Poznato je da je Stanijlovićeva jako ljubomorna i da već pravi haos zbog Anđelovih društvenim mrežama i devojaka koje tamo prati, a kad bi videla šta je radio pred ulazak u rijaliti sigurno joj ne bi bilo svejedno. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Naime, na profilu mlade pevačice Eme Radujko može da se vidi da joj je anđelo lajkovao fotografije pre nego što je ušao u "Elitu" i to ne jednu, nego nekoliko. Očigledno je mlada zvezda u usponu očarala Rankovićeva, što nije iznenađujuće jer ona važi za jednu od najatraktivnih dama na domaćoj javnoj sceni. 

Zanimljivo je da su ona i Anđelova bivša devojka Teodora u istom timu, a iako su ranije bile jako dobre i javno se podržavale, to druženje je puklo i nedavno su se sukobile putem medija, gde je Radujko prva udarila na stariju koleginicu, a onda i dobila povratnu. Da li se Rankoviću stvarno dopala Ema ili je samo želeo da pokuša da ulovi Teodorinu koleginicu, ostaje da saznamo ako nekad otvoreno bude govorio o tome. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading