HAOS U ELITI! Obezbeđenje doletelo zbog Miljane, Teodora U STRAHU!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drame Miljane, Teodore i Bebice!

HAOS U ELITI! Obezbeđenje doletelo zbog Miljane, Teodora U STRAHU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

I danas je došlo do haosa između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji danima ratuju. Ponovo su pljuštale uvrede i teške reči, a Teodora Delić je zarežala na Miljanu.

Obezbeđenje je hitno doletelo do njih, kako bi sprečilo fizički obračun. 

- Znači bilo kakvo prskanje neću da trpim, zaleće se na mene i ja se plašim, ne znam kako ćete ovo da rešite. Ja želim da je odmah izvedu u zatvor. Hajde da vidim šta ću da uradim. Bolesnica ne spava i onda vileni - rekla je Teodora.

- Bolesnica ti je majka, ona tvoja Slavica - odbrusila je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Obezbeđenje uletelo na imanje

- Zadovoljavala si čoveka koji može tata da ti bude. Ja ću ti se sprdati sa mozgom kad ja želim, jel ti jasno? - uzvratila je Kulićeva.

- Znači jedno prskanje i pravim haos, ko je ona da se iživljava nada mnom? Pošto preti da će da me prska sa pepelom... - žalila se Teodora obezbeđenju.

Miljana je nastavila da je provocira, pa pomenula pevača Eru Ojdanića. Podsetimo, ranije se pričalo o navodnoj aferi Teodore i Ere.

- MC Miksi i Zola Arena, jedva čekamo. Imaćemo i cešače karata, a to su Bebica i Teodora. Idemo, Era Ojdanić specijalni gost! - govorila je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana pravi dramu

Inače, fanovi popularnog rijalitija su žestoko osudili Miljanu na društvenim mrežama.

"Ma, ona nije normalna, Bebica samo neka je kulira", "Brzo će se ona diskvalifikovati", "Samo želi da se diskvalifikuje, kako bi izašla i jurila Zolu", "Gotova je ona do večeras", "Psihopata ne spava već četiri dana"... - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading