KARAMBOL U ELITI: Miljana se OSVETILA Bebici, on je GAĐAO - skandalčina bivših partnera!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos bivših partnera digao Elitu na noge!

KARAMBOL U ELITI: Miljana se OSVETILA Bebici, on je GAĐAO - skandalčina bivših partnera!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon posete mentorke Gordane Džehverović, došlo je do neviđenog haosa u popularnom rijalitiju "Elita". Naime, rano jutros Nenad Macanović Bebica polio je hranu Miljani Kulić, a ona je odlučila da mu se osveti.

Prvo se zakašljala u njegovoj blizini, a onda polila njegovu hranu. Bebica je pobesneo, pa ju je gađao.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Karambol Miljane i Bebice

Podsetimo, i rano jutros je došlo do neviđene drame u Šimanovcima. Naime, nakon žestokog sukoba sa Miljanom Kulić, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica pokušali su da pobegnu iz "Elite". Obišli su celo imanje, a na kraju su odlučili da pobegnu kroz prozor u dvorištu. Obezbeđenje ih je sve vreme jurilo po imanju.

Tokom emisije, došlo je do žestokog sukoba Miljane Kulić, Teodore i Bebice, kada je Kulićeva obećala da će diskvalifikovati Bebicu, odnosno, da će mu prirediti pravi horor, kako bi mu se osvetila za sve što joj je rekao i uradio u prethodnom periodu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana urnisala bivšeg u emisiji

- Pre raskida smo se Teodora i ja družile, ono što je meni ona pričala, od mene to nikada nećete da čujete. Ja nisam dru*ara i cinkara, ja imam potrebu da se osvetim skraćenom, porodica mi se vređala na najstrašniji način. Ne verujem nikom ništa, ja sam je pitala da li je pričala da sam ludača. Sa mnom se lopta ne spušta. Osveta se služi dok je hladna, još mesec ipo dana treba da ostane. Ja mogu da radim šta god hoću - rekla je Miljana.

- Ja nemam problem nek radi ona šta hoće. Ona mene da isprovocira ne može - rekao je Nenad Macanović Bebica.

- Ja sam rekla da sam se smejala sa njom, da mi je bilo dobro. Ako ona ne želi komunikaciju, ne moramo da imamo - rekla je Teodora.

- Ja i Teodora se ne bismo svađale da nije Bebice - rekla je Miljana Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading