NOVO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE ELITE: Najavljen specijalni ulazak, sledi HAOS!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko će pevati na večerašnjoj žurci!

NOVO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE ELITE: Najavljen specijalni ulazak, sledi HAOS!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Večeras takmičare "Elite" čeka još jedna luda i nezaboravna žurka, a Veliki šef im je spremio posebno iznenađenje. Naime, u rijaliti večeras ulaze članovi "Dijamanti" benda, koji će zajedno sa DJ Nebom biti zaduženi za dobar provod.

Ovi momci sarađivali su sa najpoznatijim imenima sa strade.

- Volimo da ulažemo u prave stvari, a kada su saradnici u pitanju ne pitamo koliko košta. Neko kao što su Bane Opačić, Dragan Brajović, Saša Nikolić, Dejan Kostić, Milan Miletić, Damir Handanović i drugi, bude čast sarađivati i tako će uvek biti s naše strane. Nismo preusmereni samo na jednog saradnika, volimo da menjamo i vrtimo u krug - rekao je nedavno šef benda i klavijaturista Dejan Jalić, pa dodao koliko ih košta taj užitak.

Republika

Foto: Promo

Dijamanti bend

- Imamo budžet za sve što radimo. Ne hvalimo se, ali imamo dosta posla. Za pesme i spotove se mora odvajati novac i to stoji. Hvaoa Bogu, možemo to da priuštimo, pa se tako nadamo i albumu u neko skorije vreme - pohvalio se klavijaturista, a posebno ih oduševila reakcija publike na pesmu "Svake noći srce pita". 

- Oduševljeni smo reakcijom ljudi na novi projekat. Nekako smo navikli da redovno izbacujemo pesme, to je deo našeg posla. Ulažemo u grupu, biramo najbolje saradnike i ne pitamo koliko nešto košta ako je dobro. Danas niko ne može da garantuje za hit, ali bitno nam je da se dopadne publici. Sve što smo snimili do sad peva se našim nastupima i dosta naših kolega ih je svrstalo u njihov repertoar. Ne volim da govorim o novcu i koliko izdvajamo za pesme i spotove, to su ipak neke stvari koje ostaju između nas i naših saradnika - rekao je šef popularnog sastava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading