KAKVO PONIŽENJE! Teodorina drugarica RASPALILA po Delićevoj i Bebici nakon POMIRENJA!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić Bošković nije štedela reči!

KAKVO PONIŽENJE! Teodorina drugarica RASPALILA po Delićevoj i Bebici nakon POMIRENJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon mnogo turbulentnih raskida, sinoć je došlo do pomirenja Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, koje je šokiralo mnoge, a najviše Miljanu Kulić. Bivša takmičarka "Elite" Slađa Lazić Bošković, koja je jedna od Teodorinih najboljih drugarica, otkrila je kako gleda na ovu situaciju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Bošković

- Veza kao veza smehotres. Bebica je takva ljiga od čoveka, ja mu se nikad u životu, na njenom mestu ne bih vratila, a ona, pa šta reći o njoj, osoba bez stava, bez karaktera, jednom rečju ogromna nula. Nema ona grama empatije, ljubavi, bilo čega u sebi, sem za sebe samu... Što bi Miljana rekla: "Voli samo sebe, a ostale ko je*e" Iskreno mislim da joj je Nenad samo navika - rekla je Slađa za "Pink.rs".

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Teodora i Bebica

Inače, sinoć je žestoko po Bebici i Teodori oplela i Miljana Kulić.

- Bebica je klasičan folirant, ulazi u toalet i folira se da povraća da bi Teodora čula i sažalila se. Ako on može da se druži sa Ivanom, mogu i ja sa njom ona je meni beskrajno simpatična - rekla je Miljana.

Nakon ovoga je rano jutros krenula da proganja Bebicu i Teodoru po imanju. Naime, kad je saznala da su se pomirili, odlučila je da im ne da mira. Ona je sve vreme jurila po imanju i na sve načine pokušavala da ih nađe, ali joj to nije polazilo za rukom jer su oni spavali u pabu. Ipak, Miljana je u jednom trenutku uspela da ih nađe. Uletela je u pab gde je zatekla Bebicu i Teodoru kako spavaju zagrljeni, koji su odmah skočili iz kreveta kada su videli Miljanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading