ZVANIČNA ODLUKA! Anita Stanojlović NAPUSTILA Elitu, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović napušta rijaliti ,,Elitu"!

ZVANIČNA ODLUKA! Anita Stanojlović NAPUSTILA Elitu, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Starleta Anita Stanojlović je sinoć u rijalitiju "Elita" iznenadila sve gledaoce kada je otkrila da planira da napusti rijaliti kako bi otputovala u Kruševac zbog suđenja sa svojim bivšim partnerom, sa kojim ima sina Alekseja.

Ova vest je posebno iznenadila učesnicu rijalitija Miljanu Kulić, koja je bila veoma bliska sa Anitom u poslednjih nekoliko nedelja. Miljana je bila vidno potresena Anitinom odlukom, ali je istovremeno iskazala podršku i razumevanje za Anitine razloge.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović otkrila MIljani Kulić da izlazi napolje

 

Sutra nisam tu! - najavila je Anita. 

Gde ideš? - upitala je Miljana.

Kući, zbog suđenja sa bivšim mužem! Ujutru idem - otkrila je Anita.

- Do Kruševca ideš? - upitala je Kulićeva. 

Da - potvrdila je Stanojlovićeva. 


Anita je tokom svog boravka u rijalitiju "Elita" stekla veliku popularnost među gledaocima, ali i među svojim cimerima. Njena iskrenost i hrabrost su naišle na pozitivne komentare, a mnogi su izrazili žaljenje zbog njenog odlaska.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović otkrila MIljani Kulić da izlazi napolje

 


Prema Anitinim rečima, suđenje sa bivšim partnerom je izuzetno važno za nju, kako bi zaštitila svoja prava i interese, ali i kako bi obezbedila sigurnu budućnost za svog sina Alekseja. Ova odluka je izazvala različite reakcije među učesnicima rijalitija, ali su mnogi izrazili razumevanje za Anitine prioritete.

Anita je naglasila da planira da se vrati u rijaliti nakon završetka suđenja, jer želi da nastavi svoje učešće i pokaže svoju istrajnost i snagu. Ovo obećanje je izazvalo veliko oduševljenje među gledaocima, koji su iskazali podršku Aniti i izrazili želju da je vide ponovo u rijalitiju.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

16.04.2024 15:18

Nadam se da je Aleksejev otac poskidao klipove o "moralnoj" majci, i priložiti sudu, CZSR. Sad se setila da ima dete, da je majka!!! Verujem u pravdu i da će dete biti dodeljeno ocu. 🙏. Ne mora uopšte da se vraća u Elitu. Nije interesantna čak ni Jelkici. Bolje da ostane napolju, manje će "patiti" kad je ovaj umišljeni šutne. Neće ona da neko drugi uzme 1.mesto🤣🤣🤣. A neće ni ona.💯% sam sigurna!!! 🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐵🦊🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮