JANJUŠ OPET POGAZIO REČ: Postao sprdnja naroda, od njega i Aneli nema većih FOLIRANTANA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok preokret u rijalitiju!

JANJUŠ OPET POGAZIO REČ: Postao sprdnja naroda, od njega i Aneli nema većih FOLIRANTANA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš je nakon burnog raskida i svađe sa Aneli Ahmić odlučio da prekrši obećanje koje je dao da se nikada neće pomiriti sa njom. Nakon što su pale teške reči u njihovom odnosu, mnogi su bili iznenađeni kada je Janjuš odlučio da priđe Aneli dok je spavala, želeći da porazgovara s njom o njihovom odnosu.

Iako je Janjuš javno obećao da se nikada neće pomiriti sa Aneli Ahmić, čini se da su emocije ipak prevladale. Njihov odnos je bio ispunjen turbulentnim trenucima, ali Janjuš je odlučio da prekrši svoje obećanje i suoči se sa Aneli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Ova neočekivana odluka izazvala je mnogo pažnje među gledaocima, koji su željno iščekivali ishod ovog susreta, ali i žestoke kritke jer su se negativnikomentari nitali kao ludi. Ljudi su ih nazivali raznim imenima, a nakon ovog poteza najviše dobijaju etikete da su najveći foliranti i da je sve star dogovora. 

Ova situacija izazvala je žestoku reakciju javnosti, koja je bila podeljena u mišljenjima o postupku Marka Janjuševića Janjuša. Dok su neki osudili njegovu odluku da prekrši obećanje i priđe Aneli dok je spavala, drugi su bili znatiželjni da čuju šta će se desiti nakon tog susreta.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

Ostaje da vidimo da li će ovaj njegov potez biti korak ka pomirenju ili će ipaku narednih dana odnos biti turbulentan i pun svađa, kao što je bilo tokom ove nedelje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.04.2024 05:50

ONI SU ZLO U KOMPLETU...NIKO IM VIŠE NE VERUJE...NI ONI SAMI SEBI...JADNA VESNA SA OVIM FOLIRANTIMA...TREBA JE ODUZETI OVIM ZLOTVORIMA...NA STRANU NJEGOVA TRAGEDIJA...PONAVLJAM DA JE TO TRAGEDIJA ZA POKOJNOG BRATA I ZA RODITELJE...ZA NJEGA NIJE U TOJ MERI...VIŠE JE GRIŠA SAVESTI ZBOG SVEGA ŠTO N...I...J...E...UČINIO KAD JE MOGAO I KAD JE BILO VREME