ŠOKANTNO! Pojavio se DRON u Eliti, stigla NOVA PORUKA - Aneli dobila INSTRUKCIJE od NJEGA!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić burno je reagovala kada je videla dron!

ŠOKANTNO! Pojavio se DRON u Eliti, stigla NOVA PORUKA - Aneli dobila INSTRUKCIJE od NJEGA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas tokom popodneva Aneli Ahmić  Slađana Lazić Poršelina osamile su se na doku, gde su vodile neobavezan razgovor. Nakon burnih dana koje je proživela Aneli Ahmić nakon raskida sa Markom Janjuševićem Janjušem, njih dve su odlučile da se bave ženskim temama

Razgvoro Aneli i Slađe prekinuo je dron koji se našao iznad imanja, zbog čega je Poršelina burno reagovala, te pomislila da je njoj neko poslao poruku na taj način. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Slađa Lazić mašu dronu

 

- Pogledaj, dron! Pozdrav za moje fanove, i za Janjuševe fanove- uputila je Aneli Slađu, pokazivajući joj prstom ka dronu. 

- Da li je to neka poruka za mene? - našalila se Slađa. 

Podsetimo, Slađa se nadovezala na priču Mione Jovanvoić i Stanislava Krofaka, koji je otvoreno pričao da je slao dronove iznad imanja u Šimanovcima, kako bi joj dokazao ljubav, pre nego što se upustio u rijaliti avanturu. 

Zbog toga je Slađana imala ovakvu reakciju, jer se nije nadala dronu, a komnetari sa društvenim mrežama su se samo nizali jedan za drugim. 

Ovako, ja više ne mogu slušati neke ljude, ni čitati komentare. Nakon nekoliko dana po izlasku iz "Elite" sam sam se čuo sa Stanislavom. Mi se znamo i od pre, te mi je rekao da ne može verovati kakva hipotetička pitanja njoj dolaze da to nema veze sa životom te se uputio za Beograd(Šimanovce) dok je bio sa mnom na telefonu. Čovek je odlepio i digao dron sa porukama upućene Mioni da ne sluša nikoga da se drži njihovog dogovora, a to je da 1.1. ulazi on unutra. Međutim, kad je sigao dron iznad Bele kuće dron mu je srušen i nije uspela da dođe poruka do nje i Mionini roditelji znaju za tu siutaciju. To nisu male stvari kad se odluči čovek na takav čin mislim da su vam sad hejteri neke stvari jasne. Hvala lepo - poručio je diskvalifikovani takmičar "Elite" Sanjin Horvat. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading