SUOČAVANJE NAKON NAJAVLJENJE TUŽBE: Šok-preokret kod Aneli i Janjuša, pitao je za POMIRENJE, ona ga ostavila BEZ TEKSTA!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Janjuš se nakon raskida suočili u emisiji "Pitanja novinara"!

SUOČAVANJE NAKON NAJAVLJENJE TUŽBE: Šok-preokret kod Aneli i Janjuša, pitao je za POMIRENJE, ona ga ostavila BEZ TEKSTA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš

Marko Janjušević Janjuš je nedavno raskinuo sa Aneli Ahmić, koju je žestoko izvređao i nazvao damom lakog morala, a ona mu je zbog ovoga najavila tužbu. Sinoć su u "Eliti" o svom odnosu govorili u emisiji "Pitanja novinara". 

- Kako si, Janjuše - upitao je voditelj Janjuša.

- Onako, nisam baš najbolje. Jako loš period, meni ovo uopšte nije zajebancija - rekao je Janjuš.

- Zbog čega smatraš da Anelina porodica igra rijaliti i kako to radi - nastavio je voditelj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš otvorio dušu

- Oni mene odvajaju, ja sam krivac za naš odnos. Ja sam g*vno prema Aneli, tako sam to doživeo. Ja tako ne mislim i to me je malo povredilo. Razumem i njene članove porodice, ali ne mogu reći da moje neke dve, tri uvrede mogu toliko napraviti - rekao je Janjuš.

- Nije moja porodica reagovala na njegove dve, tri uvrede, nego na uvrede generalno. Skakao je na svako moje izlaganje. Govorila sam ti da me ne gaziš za stolom - ubacila se Aneli.

- Ja radim sve iskreno i kako mislim. Ne znam kako ti ne kapiraš neke stvari. Ja sam neko ko je drugačiji i tako reagujem. To je problem koji nisi ukapirala od prvog dana. Dolazimo do situacije da se tako vređamo. Nije mi žao - rekao je Janjuš.

- Radije bih udarila glavom o zid nego nekog izvređala n*mfomanko, k*rvo - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Suočavanje Aneli i Janjuša u "Pitanjima novinara"

- Šta se promenilo pa da Sita promeni svoj kurs kad si ti u pitanju i zauzela njenu stranu - pitao je voditelj.

- Mislim da je to vređanje u poslednje vreme. Rekao sam da mi je najveći blam. Nikad nisam rekao napadajte Aneli i onda bacim na zajebanciju. Ne želim da je iko uvredi. Ne mogu napadati ljudi koje i ona podbada - rekao je Janjuš.

- Nisam nikog napadala. Misle družiće se sa Janjušem i doći će do vrha. Popucala sam više, ne znam ni šta izgovaram. Poludela sam totalno - dodala je Aneli.

- Janjuše, zbog čega smatraš da je ona folirant - upitao je voditelj.

- To me razara. Ja to mislim u mnogim situacijama. Menja neke gestikulacije, pokrete, jer stvarno nema potrebe da to bude, ako me iskreno voli. Zato se ja ljutim. Ne mogu reći da si cveće i da te kontam skroz - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli ne zna da li želi da se pomiri sa Janjušem

- Ti bi voleo da čuješ šta ti želiš, ali ne može. Onda nema zajedničkog jezika. Nisam nikad imala kockara. Imala sam možda neke druge stvari - rekla mu je Aneli.

- Znači hočeš da kažeš da sam ja najgori. Ona je bila moje sve. Ona izgleda da ne zna da voli, ne znam. Ne foliram, stvarno tako mislim - rekao je Janjuš.

- Da ga volim, volim ga. Znam šta osećam. Da sam ljuta, ljuta sam. Volim ga najviše, ali mi se ogadio. Ne mogu preći preko onih reči - priznala je Aneli.

- Ovo ne ide nikud, svađamo se svaki dan. Ovo nema perspektivu. Voleo bih da je moglo voditi nečemu. Žao mi je, ali nije super. Je'l ti misliš da treba da se pomirimo - upitao je Janjuš.

- Ma ne mislim ništa - odgovorila mu je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading