OGLASILA SE VANJA ŽIVIĆ! Oplela po vezi Janjuša i Aneli, o ovim detaljima do sada nije pričala!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomiriće se naravno, znam to, jer ne mogu jedno bez drugog.

OGLASILA SE VANJA ŽIVIĆ! Oplela po vezi Janjuša i Aneli, o ovim detaljima do sada nije pričala!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivša učesnica Elite Vanja Živić kaže da je šokirana scenama koje Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš priređuju kako sebi, tako i gledaocima u Eliti, pa je objasnila da on pod hitno treba da se trgne i da prestane da se bruka.

Foto: ST/Dragan Kadić

Vanja Živić i Marko Janjušević Janjuš

 

Njegovo nedžentlmensko ponašanje poslednjih dana apsolutno osuđujem. Šta god i kako god, takve reči i postupci su nedopustivi..Ali isto tako, znam da se jako vole i da je sve ovo samo faza, veliki pritisak dugo su tamo, jako teške životne situacije su ih zadesile. Pomiriće se naravno, znam to, jer ne mogu jedno bez drugog. Biće tu bar još jedno desetak svađi i pomirenja, samo se nadam bez ovakvih uvreda i poniženja, jer je stvarno ružno i ne pristaje im nikako - rekla je Vanja za Pink, pa je nastavila da komentariše odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

Što se tiče Mione i Ša, pa vidi rekla sam i u čestitki, Ša podhitno mora nekako da dođe sebi, jer ovo što radi mu ništa dobro doneti neće. Razumem ga sa jedne strane, jer je Miona totalno neodređena u svojim izlaganjima i odgovorima koje tako nekako dvosmisleno daje, kao da namenski ostavlja prostor za nagađanja, tako mi deluje. Kaje se jako zbog Stanislava, to je očigledno, mada sada već kod nje radi sujeta, jer je on ušao u vezu sa Majom. S druge strane, mislim da je Ša i sam svestan cele te situacije ali prosto nema snage da to prizna javno. Mislim da bi trebalo da je pusti da odu na to Rajsko ostrvo i da lepo vidi na čemu je, mada sam sigurna da se ni tamo ništa specijalno neće desiti niti promeniti. Volela bih da ta veza uspe i opstane, jer su mi oboje jako dragi, ali mislim iskreno da od toga, po svemu sudeći, nema ništa i da samo Šaki sebi produžava agoniju i jako mi je žao zbog toga iskreno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ELENA

13.04.2024 22:17

yas jedan od ove spodobe