NIŠTA GORE NEGO KAD ŽENA VREĐA ŽENU! Jelena Ilić i Žana se svađale i klele! Učesnici Elite šokirani posmatrali karambol!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim da ne možeš da funkcionišeš od sujete. Ženo nađi sebi zanimaciju, okani me se, pričala je Žana.

NIŠTA GORE NEGO KAD ŽENA VREĐA ŽENU! Jelena Ilić i Žana se svađale i klele! Učesnici Elite šokirani posmatrali karambol!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Jelena Ilić Marinković i njena cimerka Žana Omania napravile su karambol za crnim stolom jer su se opet posvađale. One su se tokom rasprave i klele, pa su njihovi cimeri u neverici posmatrali šta se dešava i koliko daleko u raspravi mogu da odu.

Dobar dan svim isfrustriranim glavatim spodobama i onima koji nisu popili terapiju, a zna se naravno da mislim na Žanu! Proklinjem je pred svima. Nadam se da će biti dobro do kraja ove sezone. Samokritične osobe su Matora iz primera da se pokajala za neke stvari, Janjuš mi je super, ali mi se ne sviđa kada priča o nekim učesnicima ironično jer su ovde stvarno zaluđeni neki ljudi - rekla je Jelena, a Žana se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Žana Omnia

 

- Mislim da ne možeš da funkcionišeš od sujete. Ženo nađi sebi zanimaciju, okani me se! Nisam videla da je jedna žena u stanju da ovako ružne stvari izgovori, ali dobro. Upoznata sam sa time šta je sve radila u spoljnom svetu, tako da me od nje ništa ne bi začudilo. Kako seješ, tako žanješ, to važi za sve nas. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan i Jelena Marinković

 

Ubrzo je celu situaciju komentarisao i Jelenin partner Ivan Marinković. 

- Ja se plašim vaših reakcija jer pokazujete tolike frustracije jer imate traume iz prethodnih veza i odnosa i iskazujete svoja nezadovoljstva kroz nas, mene i Jelenu najviše. Zbog vaših loših procena u ovoj sezoni Jelena i ja nemamo nikakav problem i mislim da ih nećemo imati. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading