TERZA SE IZVINIO LEJDI DI POSLE JEZIVIH UVREDA! Žestoke prepirke za crnim stolom u toku igrice u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žao mi je što je ovako ispalo, pravdao se takmičar.

TERZA SE IZVINIO LEJDI DI POSLE JEZIVIH UVREDA! Žestoke prepirke za crnim stolom u toku igrice u Beloj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Borislav Terzić Terza izvinio se cimerki Lejdi Di jer je ranije nazivao pogrdnim imenima! Elitari su birali ovog vikenda najsamokritičniju osobu, pa se povelo i nekoliko debata za crnim stolom. 

Miljana je jako samokritična, uvek sama sebe kritikuje i ima nisko samopouzdanje, drugo je Aneli i treće mesto neka bude Ša, jer sam sebe kritikuje i sve predstavlja na najgori mogući način - rekla je Sneža, ali se njeni cimeri nisu složili sa njenim izborom. 

Foto: TV Pink/printscreen

Terza je bio iskren do koske

 

- Na prvo mesto Matora kada je ona u pitanju, kada preispituje neke postupke, drugo mesto Miljana jer zna da bude samokritična kad pogreši i treće mesto Milica koja uvek kaže kad nije u pravu - rekla je Maja.

- Janjuš uvek zna da kaže da je pogrešio, Matora i Miljana - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Samokritičnost po meni nije loša osobina, ja jesam takav i mislim da me ne stavljaju ovde jer me stavljaju samo na loše osobine. Prva osoba je Stanislav, itekako sam sebe iskritikuje za sve što uradi loše, Anđelo i Anita uvek se kritikuju zbog problema u vezi i treća osoba je Aneli kad nešto uradi loše - rekao je Stanić.

- Želim da se izvinim Lejdi, nisi ku*va nisi bila sa Munjom i stvarno mi je žao svega. Prva osoba je Samir, druga Ša i treća Janjuš - rekao je Terza.

- Navešću Stanislava i Ša koji su samokritični, Ša to govori u žaru i malo je impulsivniji .Kada sediš sa strane i posmatraš vređanje neke žene meni deluje kao najveći seljak da o radi i ja sam sebe iskritikovao zbog svega što sam rekao -rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading