RODITELJI ANĐELE ŠPARAVALO UMEŠANI U AFERU: Totalni kolaps u Eliti, PUKLA PORODIČNA bruka!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović doživela je pomračenje zbog Lejdi Di.

RODITELJI ANĐELE ŠPARAVALO UMEŠANI U AFERU: Totalni kolaps u Eliti, PUKLA PORODIČNA bruka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita", danas je došlo do žestoke svađe između učesnica Lejdi Di i Bojane Pavlović. Razlog sukoba je, kako su navele produkciji, međuljudski odnos koji je doveo do izbijanja konflikta. Ovo nije prvi put da se u ovom rijalitiju dešavaju slični incidenti, ali je svakako bio jedan od najupečatljivijih.

Sukob između Lejdi Di i Bojane Pavlović izazvao je burne reakcije ostalih učesnika rijalitija "Elita". Mnogi od njih su se stavili na stranu jedne ili druge takmičarke, dok su neki pokušavali da smire situaciju i posreduju u rešavanju konflikta. Očigledno je da su napetosti među učesnicima ovog rijalitija veoma visoke, što dodatno doprinosi dramatičnosti i interesovanju publike.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Lejdi Di u sukobu

 

- Sada si provaljena, ti se kačiš za Anđelu. Manipulišeš sa njom, ona je naivna. Provalili su te njeni roditelji - rekla je Lejdi..

- Ja radim šta ja želim - dodala je Bojana.

- Vidim kako se ponašaš, ljudi su bili u pravu, ti si lažov - rekla je Lejdi.

- Meni niko nije mogao da kupi parama, gde su vam argumenti - rekla je Bojana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Lejdi Di u sukobu

 

- Ja sam tu, sve ću ti reći u lice - govorila je Lejdi.

Sukobi među učesnicima rijalitija su česta pojava, a međuljudski odnosi su često podložni napetostima i konfliktima. Ovo je karakteristično za ovakve televizijske formate, gde se ličnosti stavljaju pod veliki pritisak i izložene su konstantnom nadgornjavanju i rivalstvu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
goxy

09.04.2024 17:57

ova glupaca Bojana svaka druga rec argumenti i sedi dole, odvratnije stvorenje ne videh nevezano sto je gej nego sto je tupava a bezobrazna iskompleksirana a tu se bahati kao da je nesto, sta je ona niko i nista prazna glava nevaspitana curka