SUPRUGA SAMIRA RAMOVIĆA IMALA UDES SA DECOM: Takmičar Elite ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samirova supruga otkrila da je imala saobraćajku, dok su deca bila u automobilu!

SUPRUGA SAMIRA RAMOVIĆA IMALA UDES SA DECOM: Takmičar Elite ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Samir Ramović

Ivana Ramović, koja je još uvek zakonita supruga takmičara "Elite" Samira Ramovića, imala je saobraćajnu nezgodu, a pevač još uvek ne zna ništa o tome. U automobilu su bila i njihova deca, blizanci koji imaju autizam.

- Preumorna sam bila, jednostavno to je ono, jer jedno dete kada je budno, drugo spava. A to nespavanje mi je najgore. Prosto moraš da budeš uvek tu i na oprezu ako im nešto treba. Sva sreća pa deci nije ništa bilo. I ja sam dobro prošla - ispričala je kroz suze Ivana u jednoj emisiji.

Ivana i Samir su u braku 12 godina, a uskoro bi trebalo i da se razvedu. Njegova još uvek zakonita supruga je svojevremeno pričala koliko je teško boriti se sam kao roditelj.

- Hoću da naglasim, sve one, kao i ja, izostane podrška najuže porodice, a to nama treba. Ja znam da je ružno kad čuješ da te komentarišu u parkićima, ali ja ne obraćam pažnju na to. Mene to ne interesuje. Mene boli to što najuža porodica ne zna da prepozna da ti treba podrška, da ti treba pomoć. Ako neko ne želi da ti pomogne, to je u redu, ali nemoj da nam staješ na put. Zašto bi nam pravio i ti prepreke? Pomeri se, pusti nas da hodamo sami. Ja mogu sama, nemojte mi otežavati - rekla je Ivana.

- Jesi sama u ovome? - upitala ju je voditeljka.

- Da, sada jesam sama, potpuno sam sama - odgovorila je Samirova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading