IZBACITE OVOG ČOVEKA NAPOLJE! Ša opet pretio Mioni! Učesnici Elite se skupili da je zaštite od fizičkog napada! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper svakog sata gubi sve više kontrole!

IZBACITE OVOG ČOVEKA NAPOLJE! Ša opet pretio Mioni! Učesnici Elite se skupili da je zaštite od fizičkog napada! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša ponovo je podivljao tokom svađe sa devojkom Mionom Jovanović, pa je počeo da baca oštre predmete pored nje! Naime, njega je iznerviralo to što je Miona po ko zna koji put pomenula njegovu partnerku Vanju, pa joj se uneo u lice pred svim cimerima.

Što namećeš nešto i potenciraš? Ja o Vanji nikada ne pričam, dabogda umro. Ja o Vanji ne pričam nikada - zaurlao je Ša, pobacao je sve stvari i izleteo iz Bele kuće.

Foto: RTV PINK printscreen

Ša urla na Mionu iz petnih žila

 

Podsećamo, nedavno je tokom svađe Ša izgovorio jezive reči, pa se kleo čak i u svoju porodicu, što je naišlo na osudu mnogih.

- Neka mi pomre porodica cela, akO me zanima ona! Evo, neka mi pomre porodica ako me zanima Vanja! Prebacuješ teren, jer ti se ide na Rajsko ostrvo! - poručio je morbidnim rečima Ša. 

Foto: RTV PINK printscreen

Ša urla na Mionu iz petnih žila

 

Inače, nedavno je aktuelna dešavanja u Eliti komentarisao i reperov otac Zoran Aleksić, koji se čudi kako mu se sin ponaša zbog Mione pred kamerama.

Nenad nije svoj već duže vreme, to sam nekoliko puta napomenio, ali ono što je zanimljivo jeste činjenica da oni ne mogu sami da donesu odluku i da kažu, ajde na nekoliko dana skroz da se sklonimo jedno od drugog da bismo videli da li će biti nedostajanja, pa da vidimo kako možemo da guramo napred! Nije mi jasno to. Rekao bih Mioni da sam sada unutra: "Ćerko, imaš li malo pameti?! Što se ne skloniš od njega, bolje bi vam oboma bilo, a ne ovako da se mučite sa tim svađa - objasnio je Zoran za medije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading