NIKO SE NE BLAMIRA KAO ANELI AHMIĆ: Očajničkim potezima ZAVODI Stanislava, KAMERA je uhvatila na delu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković će zbog ovoga napraviti haos!

NIKO SE NE BLAMIRA KAO ANELI AHMIĆ: Očajničkim potezima ZAVODI Stanislava, KAMERA je uhvatila na delu! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, pixabay.com

U današnjoj emisiji u rijalitiju "Elita" tokom glasanja za najprevrtljiviju osobu došlo je do žestokog sukoba između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Međutim, kad je Janjuš napustio Belu kuću i otišao u rehab Aneli se bacila u akciju, pa je krenula da flertuje sa Stanislavom Krofkom i Maji Marinković najavljuje haos u vezi. 

Marinkovićeva je pobesnela i svom dečku zabranila da se druži sa njom, a nakon toga otrčala kod Janjuša i prijavila mu problem koji pravi njegova bivša devojka. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Maja Marinković, Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš i Stanislav Krofak

Na društvenim mrežama je publika urnisala Aneli zbog načina na koji se nabacivala Stanislavu, pogotovo jer je ranije imala probleme sa Janjušem zbog njega, koji je sumnjao da Ahmićeva pokušava da flertuje sa njim otkako je ušao u Belu kuću. 

Sad se pojavio još jedan snimak koji po svemu sudeći pokazuje da je Ahmićeva odlepila za Krofakom i da na sve moguće načine gleda kako da flertuje sa njim i privuče njegovu pažnju. 

Naime, ona je u ogladalu u spavaćoj sobi pratila Stanislavovo kretanje, dok je išao ka Maji, a onda ugrabila savršen trenutak da krene ka njemu kako bi se očešala o njegovo rame u prolazu. Kako se Maja u tom trenutku šminkala nije mogla da vidi potez koji je Aneli napravila, a Stanislav to očigledno nije ni primetio. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Ovo će sigurno postati jedna od tema u "Eliti", a ostaje da vidimo kako će cimeri da reaguju na novu temu i četvorougao koji se formira. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Branko

08.04.2024 22:46

Bravo Aneli ! Doslo je i tvoje vreme da se osvetis opajdari sutlijas Majkiti Svesna si da te prte kamere i da ce to biti prikazano kad se budu gledali video i da to nece biti drago Mjakiti Majkita kad je pratila Janjusa i sto je usla u krevet prvi dan povratka Janjusa posle bratove smrti prvi dan povratka Janjusa posle bratove smrti a zna da ste u vezi za neke to nije blamiranje Samo nastavi da se osvecujes Majkiti sad imas prostora nisi sa olosom Janjusom koji te ucutkivao da se ne branis od nje i oni koji te napadaju Dve stvari si napokon ucinila sto si vec pre par meseci trebla Resila si se foliranta manipulatora koji bi sve svoje prodo za pobedu a tebe zloupotrebljavo i glumio da mu je stalo do tebe Janhus nema osecanja prema nikom sto smo vidili kad je prevario zenu sa Mjakitom na taj nacin poniio zenu i dete Druga stvar je sto uzvracas zlobnoj pakosnoj ljubomornoj sebicnoj Mjakiti Svi koji geldaju realno vide da ti nije stalo do Stanislava nego ti je cilj da se osvetis Majkiti za sve sto je ona tebi ucinila Samo napred Aneli Do pobedeAneli Uz tebe je armija tvoje podrske koji u tebi vide dobru i iskrenu osobu

Julija

08.04.2024 22:54

@Branko - Sve je ovo istina sto si napiso

deniz

09.04.2024 18:36

Pustite Janjušu klip gde se smešna Aneli nudi Stanislavu da "popiju kafu" u Zagrebu. Ipak je ovo za nju "bolja prilika".