ANA ĆURČIĆ IZJAVLJUJE SAUČEŠĆE KAČAVENDINOJ DECI: Pokušala da stupi u kontakt sa Mileninim bivšim suprugom, od njega ni traga, ni glasa!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je odlučila da izjavi saučešće deci Milene Kačavende.

ANA ĆURČIĆ IZJAVLJUJE SAUČEŠĆE KAČAVENDINOJ DECI: Pokušala da stupi u kontakt sa Mileninim bivšim suprugom, od njega ni traga, ni glasa!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda je danas napustila "Elitu", nakon saznanja da joj je majka preminula u bolnici, a za medije se odmah oglasila i Ana Ćurčić, Kačavendina bivša prijateljica. Ona je otkrila da će pozvati Mileninu decu i izjaviti saučešće.

– Ja sam sa njenim bivšim suprugom Srđanom u super odnosima. Saznala sam preko medija za smrt njene majke, pozvala sam ga, ali je nedostupan. Pozvaću njenu decu da izjavim saučešće. Naravno da mi je jako žao i da se saosećam, jer mislim da je to jedna od najbolnijih stvari u životu koja može da nas zadesi – izjavila je Ana Ćurčić za domaće medije.

Inače, Milena je pre dva dana kratko napustila rijaliti kada je saznala da joj ej majka upala u komu. Ona je majku tada posetila u bolnici.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

– Mnogo mi je teško što mi je mama u lošem stanju. Nadam se naravno da će sve to da bude dobro, ne bih da paničim oko bilo čega. Sanjala sam da sam napolju, valjda je to inače tako kad preko dana razmišljate o sto nekih stvari, pa se na kraju sve stopi u san. Htela bih da izađem napolje, imala sam i ranije teške trenutke, ali ništa to nije bilo ozbiljno. Tek sam vidim i sama kako sam se ranije bezveze nervirala oko nekih stvari – rekla je Kačavenda pre samo dva dana, a cimeri su je tešili.

- Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije ni bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga uradđen, nađen hematon 4 cm i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj se za sve... Jednu stvar znam, s obzirom da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode - ispričala je Kačavenda. 

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading