MILJANA KULIĆ POKRALA ANITU I ANĐELA: U programu isplivali svi detalji GADOSTI koje im je radila iza leđa!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

MILJANA KULIĆ POKRALA ANITU I ANĐELA: U programu isplivali svi detalji GADOSTI koje im je radila iza leđa!

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti učesnica Slađa Lazić danas je proglašena novim vođom, a njen prvi zadatak bio da svojim cimerima podeli budžete za nedeljne troškove. Tokom cele podele bilo je jako tenzično i izbilo je nekoliko svađa, a veliku pažnju privukao je sukob Anite Stanojlović i Anđela Rankovića sa Miljanom Kulić

Anita se tokom rasprave obratila fanovima i zamolila ih da nađu snimak kad Miljana krade njenu šminku i briše se o Anđelov bademantil, što je zgrozilo sve tamičare "Elite", koji su pomno pratili ovaj brutalan sukob. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Anite Stanojlović, Anđela Rankovića i Miljane Kulić

- Da se obratim mojoj armiji da skine klip u 10 do četiri kada Miljana Kulić krade moju šminku i briše se o Anđelov bademantil - rekla je Anita.

- Što se šminke tiče, bila je kod kreveta Marka Đedovića, tražila sam kafu, nisam mogla da je nađem, sve sam živo pretresla, da bi Anita Stanojlović ustala iz kreveta i rekla da je to njena šminka. Rekla sam da me ne intresuje, već da me je Đedović poslao po kafu - rekla je Miljana.

- Nikada nismo upirali prstom ni u koga dok nismo bili sigurni. Što se tiče dotične i dotičnog da li su te uvredili, nikada nismo - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

- Kako sam te uvredila?! - pitala je Miljana.

- Jao, znamo se ti i ja, peckanje dan i noć, od jutra do mraka. Mi sve znamo, malo smo inteligentniji nego što ste mislili - rekao je Ranković.

Inače, njih troje su bili u dobrim odnosima, ali se situacija preko noći okrenula i počeli su da se svađaju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading