"IZGLADNELU DECU MALTRETIRALA" Đedović saopštio JEZIVE vesti o Mioni, Ša PREBLEDEO!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgrožen ponašanjem svoje cimerke u Eliti!

"IZGLADNELU DECU MALTRETIRALA" Đedović saopštio JEZIVE vesti o Mioni, Ša PREBLEDEO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do novih tenzija, a posebno interesantno bilo je naredno pitanje upućeno Nenadu Aleksiću Ša. Naime, on je komentarisao svoju partnerku Mionu Jovanović, kao i njihov emotivni odnos, međutim, u jednom momentu u priču se umešao i Marko Đedović.

- Kako komentarišeš to što Miona neće da te zagrli ispred Stanislava? - glasilo je pitanje za repera.

- Jezivo, ona treba da poštuje dečka, pa se ne ljubi sa njim - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

- On ne treba ovako da govori, on to potencira i priča kako ja ne želim da ga ljubim ispred Stanislava - istakla je Jovanovićeva koja je odmah podignuta.

- Ovo je smešno, i on i ona šta pričaju, ako je Šaki lud, onda je ona još više! U životu nisam video veće odusustvo empatije. Ona je generalno takva, ona bi mogla da maše hamburgerom izgladneloj deci ispred logora. Ona tako voli - govorio je Đedović za crnim stolom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović urnisao Mionu Jovanović

Podsećanja radi, u toku emisije "Pitanja gledalaca" koje su uvek izazivale veliku pažnju publike, naredno pitanje je bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša. Međutim, svi su zanemeli kada je reper spomenuo svoju bivšu suprugu, tiktokerku Vanju Ignjatović, te za crnim stolom u "Eliti" nagovestio da je abortirala njegovo dete.

Jesi li priznao Mioni da si se pozdravio sa Vanjom nakon suđenja? - glasilo je pitanje za Aleksića.

Ja Vanju nisam poljubio, ali mi nije jasno što ona to radi, možda hoće da uđe. Ona želi nas da rastavi, ali neka uđe da se suoči sa mnom. Ja sam njoj rekao tada da nema komunikacije, ona se obraćala meni konstatno, ona priča da ja lažem, a šta je poenta da kažem jeste, kada nije. Neka kaže kako je bilo. Ona je insistirala da se ja pojavim na suđenju. Ja nemam gram emocije prema njoj, jer je ona ta koja je pokupila stvari i otišla od mene, nije htela da se vraća, ja sam joj salo poruke, a odj*bavala me je sve vreme. Ja mislim da mi nismo izgubili dete baš kada sam ja došao u Beograd, a ja sam hteo da se vratim i posle toga - govorio je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading